Veřená zakázka

Rekonstrukce zimního stadionu Dobříš

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45212223-5 - Výstavba zařízení pro zimní sporty
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je výkon generálního dodavatele stavebních prací pro investiční akci – „Rekonstrukce zimního stadionu Dobříš“ v rozsahu celkových investičních nákladů stavby: 39.448,121,68 Kč bez DPH.
Předmět veřejné zakázky je rozdělen do následujících etap:
I. Stavební objekt Technologie chlazení a chladící deska (dotovaná část)
II. a) Stavební objekt Zastřešení ledové plochy

LEDOVÁ PLOCHA
Rekonstrukce chladicího zařízení s předepsaným chladícím výkonem a ledové plochy, při kterém dochází k jejímu zmenšení. Stavba bude provedena z certifikovaných materiálů, stavebních hmot a výrobků, tak aby nedocházelo k uvolňování látek ohrožující zdraví obyvatel. Montáž a veškeré práce budou prováděny odborně způsobilou osobou. Zabetonování trubkového systému patří při výstavbě umělé ledové plochy k technologicky nejdůležitějším částem stavby. Postup betonáže včetně termínu prvního vychlazení ledové plochy po jejím skončení určí odpovědný zástupce dodavatele této části.

OCELOVÁ KONSTRUKCE
Nosný systém tvoří svařované prvky primární nosné konstrukce. Svařování stojin musí být prováděno automaticky svařovacím elektrickým obloukem (pod tavidlem). Primární nosná konstrukce je při výrobě otryskána a je na ni aplikován ochranný antikorozní vodou ředitelný nátěr (kombinace akrylát-kopolymer) v tl.80µm.
Vaznice a paždíky jsou navrženy jako za studena válcované pozinkované profily, vyráběné z oceli S390 GD+Z275. Množství použitého zinku je 275 g/m2.
Systém ocelové konstrukce musí splňovat označení CE. Montáž smí provádět pouze organizace certifikovaná výrobcem.

STĚNY
Sendvičové panely tl.100 mm skládající se za dvou profilovaných pozinkovaných plechů opatřených nátěrem, mezi kterými jako izolace aplikována polyuretanová pěna. Povrchová úprava 25 mikronů/15 mikronů. Montáž sendvičových panelů – vodorovně.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    19.06.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    25.07.2018