Veřená zakázka

Rekonstrukce zázemí centra pracovní rehabilitace, vila Nádražní Mladá Boleslav

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Středočeský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní Technologie, stroje, přístroje a elektronikaOpravy, revize a servisMateriál, součástky a náhradní díly
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42416100-6 - Výtahy,
44220000-8 - Výrobky stavebního truhlářství,
45000000-7 - Stavební práce,
45110000-1 - Demolice a zemní práce,
45310000-3 - Elektroinstalační práce,
45330000-9 - Instalatérské a sanitární práce,
45420000-7 - Stavební zámečnictví a stavební truhlářské práce
Popis:

Jedná se o veřejnou zakázku na stavební práce.
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení díla:
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení stavebních úprav vily č.p. 174 a č.p. 1323 v Nádražní ulici v Mladé Boleslavi.
Jedná se o veřejnou zakázku na stavební práce. Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení stavebních úprav vily č.p. 174 a č.p. 1323 v Nádražní ulici v Mladé Boleslavi v Čejetičkách (dále jen „předmět plnění“).
Rozsah a kvalita předmětu plnění veřejné zakázky (dále jen „předmět plnění“) jsou dány projektovou dokumentací ve stupni dokumentace pro provedení stavby (DPS) obsahující soupis stavebních prací, dodávek a služeb s podrobným výkazem výměr (dále jen „výkaz výměr“), zpracovanou Ing. arch. Michalem Sborwitzem, K Břečkám 28, 14300 Praha 4 – Cholupice, autorizovaným architektem ČKA 00 043, v září 2014, která je nedílnou součástí zadávací dokumentace (příloha č. 5 zadávací dokumentace).
Kvalita předmětu plnění musí odpovídat platným ustanovením příslušných ČSN (Českých technických norem).
Zhotovitel potvrzuje, že sjednaná cena obsahuje veškeré náklady zhotovitele nezbytné k úplné realizaci díla (mimo vlastní dílo i náklady na zařízení, provoz, údržbu a vyklizení staveniště, náklady související s kompletací díla, náklady na skládky, náklady související s vytýčením stavby, křížení a souběhů všech podzemních zařízení a inženýrských sítí dotčenými stavbou, zajištění a úhrada zvláštního užívání komunikací a dopravně inženýrských opatření, zaměření, náklady související se zpracováním dokumentace skutečného provedení stavby, atestů, protokolů, zkoušek a revizí potřebných pro vydání kolaudačního souhlasu.
Součástí díla dále je:
a) vyhotovení a předání dokumentace skutečného provedení díla v listinné (2paré) a digitální (dwg a pdf) podobě dle § 125 zákona č. 183/2006 Sb., stavebního zákona, v platném znění,
b) zajištění vyhotovení a předání veškerých dokladů potřebných k vydání kolaudačního souhlasu v souladu s obecně platnými právními předpisy a pří-slušnými technickými normami (zejména: originál stavebního deníku, dokladů o předepsaných kontrolách, zkouškách či revizích, prohlášení o shodě na po-užité materiály a výrobky, atesty, doklady o provedené likvidaci odpadů apod.) objednateli.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    13.01.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    30.01.2020