Veřená zakázka

Rekonstrukce základní školy v Královském Poříčí

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Karlovarský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou stavební úpravy základní školy v obci Královské Poříčí.
Všechny navržené úpravy směřují k tomu, aby původní střední škola a učiliště byla upravena pro účel základní školy – 2. Stupeň a zároveň v části přízemí vznikl prostor pro Dětskou skupinu – 24 dětí. V době minulé stávající objekt sloužil jako jeden z výukových pavilonů učiliště. Tento pavilon je již více jak 20 let zavřený. K tomuto objektu přiléhá stávající tělocvična. Ta je v provozu a slouží pro výuku tělesné výchovy pro 1. stupeň základní školy nebo pro školku. Navíc se tělocvična pronajímá i sportovním klubům a slouží ke svému účelu celoročně.
První stupeň školy zůstane tam kde je, čili v objektu na adrese Dlouhá 63 v Královském Poříčí.
V současné etapě oprav budovy se provede kompletní rekonstrukce části 1. nadzemního podlaží, kde se umístí provozovna dětské skupiny. Prostor Dětské skupiny bude samostatně přístupný tak, že se jedno okno v chodbě vybourá včetně parapetu a do takto vzniklého otvoru se umístí nová výplň. Tato bude hliníková, budou to jednokřídlové dveře s pevným nadsvětlíkem. Stejná úprava se provede i v jednom okně v herně – spací části. Tento otvor bude sloužit pro výstup na zahradu a zároveň jako únikový východ k evakuaci. V prostoru Dětské skupiny se vybudují nové WC pro žáky i učitele v dostatečné kapacitě.
Předmět plnění se skládá ze dvou projektů (projektových dokumentací): „Rekonstrukce základní školy – 2. stupeň, Královské Poříčí“ a „Stavební úpravy pro umístění Dětské skupiny – 24 dětí“.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    27.02.2024
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    14.03.2024