Veřená zakázka

Rekonstrukce veřejného osvětlení v Třinci 2023

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je výměna svítidel veřejného osvětlení za LED svítidla na území statutárního města Třinec, tj. demontáž stávajících svítidel, montáž nových LED svítidel, to vše v rozsahu dle technických příloh této zadávací dokumentace. Předmětem plnění veřejné zakázky je dále demontáž výložníku, montáž výložníku, montáž pojistek. Výsledná instalace svítidel musí zajistit splnění požadavků normy ČSN EN 13 201. Vybraný dodavatel je povinen realizovat předmět plnění veřejné zakázky dle technických podkladů, které tvoří přílohy této zadávací dokumentace.

Detailní popis předmětu veřejné zakázky s uvedením minimálních požadovaných parametrů a vlastností je obsažen v přílohách této zadávací dokumentace a v textu návrhu smlouvy. Veškeré v zadávacích podmínkách uvedené vlastnosti a parametry jsou minimálním požadavkem zadavatele a dodavatelé jsou oprávněni nabídnout zadavateli technicky i výkonnostně srovnatelná či lepší řešení předmětu plnění veřejné zakázky.

Veřejná zakázka je spolufinancována ze zdrojů EU a státního rozpočtu ČR v rámci programu Národní plán obnovy (komponenta 22.2., Výzva NPO 1/2022 Rekonstrukce veřejného osvětlení), název projektu „Rekonstrukce veřejného osvětlení v Třinci 2023“, registrační číslo projektu 2182000370.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    22.05.2023