Veřená zakázka

Rekonstrukce technologie chlazení na zimním stadionu Havlíčkův Brod, reg.č. CZ.05.3.23/0.0/0.0/15_018/0001435

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42123300-0 - Kompresory pro chladící techniku
Popis:

Předmětem zakázky je dodávka a montáž nové chladící technologie pro vychlazování stávající ledové plochy zimního stadionu Havlíčkův Brod. Nové chladící zařízení bude umístěno ve stávajícím objektu strojovny. Z tohoto prostoru bude demontováno zařízení složené z odpařovacího kondenzátoru, expansní nádoby včetně čpavkové soustavy, vodních čerpadel, vodních nádrží a filtrů spolu s potrubím rozvodny a armaturami včetně 2 ks chladících kompresorů NF 811.
Vlastní nové zařízení bude tvořit dvojice pístových kompresorů s automatickou regulací výkonu, které bude zajišťovat chlazení ledové plochy okruhem přímého chlazení napojeného na stávající trubní vlásenky zalité v betonu. Kondenzační strana bude tvořena novým odpařovacím kondenzátorem vč. vodního hospodářství. Bude zde osazen tlumič hluku na sání včetně frekvenčního měniče otáček ventilátoru. Odpadní teplo bude využito pro ohřev vody (ve dvou teplotních úrovních).
Součástí zakázky jsou dále stavební práce nezbytné pro instalaci a další využití nové technologie. Další součást zakázky tvoří zpracování dílenské a výrobní dokumentace a dokumentace skutečného provedení

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    31.08.2017
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    10.10.2017