Veřená zakázka

REKONSTRUKCE STŘECHY ZŠ KUNČICE NAD LABEM

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Královéhradecký kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45400000-1 - Práce při dokončování budov,
45450000-6 - Ostatní dokončovací stavební činnosti,
45453000-7 - Opravy a modernizace budov
Popis:

Předmětem výběrového řízení je provedení díla formou stavebních prací na akci s názvem "REKONSTRUKCE STŘECHY ZŠ KUNČICE NAD LABEM", jejíž rozsah je dán projektovou dokumentací v rozsahu DPS zpracovanou společností Profesionálové, a.s., Masarykovo nám. 391, 500 02 Hradec Králové, IČ 288 06 123 v dubnu 2015. Zodpovědný projektant: Ing. Arch. Karel Schmied ml., ČKA 02 729.
Jedná se o šikmou valbovou střechu s podokapními dešťovými žlaby. Na provedený krov jsou přitlučena prkna, na kterých je přichycena eternitová střešní krytina, která již nedisponuje kvalitní vodotěsností.
Předmětem stavebním prací bude provedeno odstranění stávající plechové krytiny a pobití prkny. Dle potřeby a stavu konstrukce krovu po odkrytí se vymění nevyhovující prvky za nové. Výměna jednotlivých prvků bude posouzena po odkrytí a důkladném prozkoumání konstrukce!
Komíny zůstanou zachované, ač jsou nevyužívané. Musí se provést jejich vyspárování, především pod úrovní krovu. Nad úrovní krovu jsou komíny již vyspárované, pouze je potřeba jejich kontrola a případná oprava drobných závad.
Je nutno zkontrolovat výměny, v jaké jsou vzdálenosti od zdiva. Pokud se nacházejí blíže než 50mm, je nutno je vyměnit a posunout nejblíže 50mm od zdiva. Posunuté výměny budou vytvořeny z nového řeziva.
Krov bude pobit impregnovanými prkny tl. 24mm. Na prkna se připevní folie 150g/m2 se spojovací páskou. Krytina musí být zatažena přes okap. Krytina musí splňovat podmínky pro použití na ploše vystavené plně slunečnímu záření a dalším povětrnostním vlivům. Případné rozvody médií vedené po střešním plášti (např. hromosvod apod.) budou osazeny na příslušných příponkách. Veškeré utěsnění prostupů bude řešeno dle detailů a pokynů dodavatele střešního pláště.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    18.05.2015
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    28.05.2015