Veřená zakázka

Rekonstrukce sportovního hřiště u MŠ Vřesina

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45212221-1 - Stavební úpravy v souvislosti s objekty pro sportovní hřiště
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce sportovního hřiště s umělým a travnatým povrchem. Součástí stavby je také výstavba nových mantinelů včetně ochranných sítí a dodávka nových tribun.
V rámci rekonstrukce spodního víceúčelového hřiště se provede demontáž stávajících ocelových stožárů. Stávající zpevněné plochy ze zámkové dlažby se rozeberou, odstraní se podkladní vrstvy a vytrhají stávající obrubníky. Taktéž budou odstraněny stávající dřevěné tribuny. Z důvodu odvodu dešťové vody se v ploše hřiště provedou vsakovací otvory v rastru 3x3m a zasypou se vhodným propustným materiálem. Asfaltové hřiště se očistí tlakovou vodou a na vyčištěnou plochu se položí vodopropustný sportovní povrch. Nově budou dodány a osazeny mantinely s ochrannou sítí. Nově se vybudují a rozšíří zpevněné plochy ze zámkové dlažby a v prostoru tribun se dodají a namontují nové tribuny.
V rámci rekonstrukce horního hřiště se provede obnovení travnaté plochy. Nově se vybuduje atletická a rozběhová dráha včetně doskočiště s pískem. Konstrukci atletické i rozběhové dráhy bude tvořit konstrukce ze štěrkodrti s finální úpravou vodopropustného sportovního povrchu. Podél atletické dráhy bude nově vybudován chodník šířky 1m. Stávající tribuny budou zlikvidovány a taktéž bude odstraněna plocha ze zámkové dlažby včetně podkladních vrstev. Nová plocha ze zámkové dlažby včetně konstrukčních vrstev bude rozšířena, dodají a osadí se nové tribuny. Z důvodu svažitého terénu za tribunami bude postavena opěrná zídka ze štípaných face blocků.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    19.08.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    30.08.2019