Veřená zakázka

Rekonstrukce společenského sálu ve Svídnici

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Středočeský kraj
Kategorie:
Správa a údržba, úklidStavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba budov
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45432100-5 - Pokládka podlah a podlahových krytin
Popis:

Předmětem zadávacího řízení je uzavření smlouvy mezi zadavatelem a vybraným účastníkem zadávacího řízení (dodavatelem) na dobu určitou, jejímž předmětem jsou stavební práce, a to na každou část zadávacího řízení samostatně. Zadávací řízení je rozděleno na následující samostatné části:

Část 1: Stavební práce
Předmětem části 1 zadávacího řízení jsou stavební práce spočívající ve stavebních úpravách v místnosti 1.13, přičemž budou odstraněny dřevěné obklady, sdk příčka, stupínek a budou přemístěna kamna. Dále bude rozebrána vlysová podlaha včetně podkladních vrstev. Bude okopána omítka stěn do výšky cca 1,5 m. Bude proveden podkladní beton, hydroizolace napojená na h. iz. stěn. Bude položena tepelná izolace podlahy z EPS, PE folie, betonová mazanina. Bude proveden minerální kazetový podhled s osazenými osvětlovacími tělesy. Podrobné vymezení předmětu zakázky je obsaženo v přílohách této zadávací dokumentace.

Část 2: Podlahová krytina
Předmětem části 2 zadávacího řízení je pokládka podlah a podlahových krytin v místnosti 1.13. Na betonovou mazaninu bude provedena samonivelační stěrka. Poté bude položena podlahová krytina z dřevěných palubek. Podrobné vymezení předmětu zakázky je obsaženo v přílohách této zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    16.03.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    01.04.2019