Veřená zakázka

Rekonstrukce sauny pro ženy a Rekonstrukce stropu a podhledu sprchy a šatna muži – PS Podolí

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45261420-4 - Izolace proti vodě,
45300000-0 - Stavební montážní práce,
45330000-9 - Instalatérské a sanitární práce,
45431000-7 - Obkladačské práce
Předpokládaná hodnota zakázky:

5530000,- Kč bez DPH

Popis:

Předmětem plnění zakázky je realizace staveb „Rekonstrukce sauny pro ženy - PS Podolí“ a „Rekonstrukce stropu a podhledu sprchy a šatna muži – PS Podolí“. V rámci rekonstrukce sauny ženy budou provedeny nezbytné bourací práce související se změnou dispozice prostor, demontáž podhledů, rozvodů instalací, rozvodů VZT a demontáž obložení sauny včetně lavic. Dále se provedou nové příčky, nové rozvody vody, kanalizace, elektroinstalace a úprava VZT, následně nové keramické obklady prostor místností a nové dlažby. V ochlazovně budou provedeny dlažby s protiskluzným povrchem. Vlastní potnice sauny bude přemístěna a nově obložena dřevem včetně tepelné izolace stěn a stropu a vybavena novými elektrickými saunovými kamny. Prostory saunového provozu budou vybaveny novými podhledy se svítidly do vlhkého provozu. Celý provozní celek bude vybaven mobiliářem – odpočinková lůžka. V rámci rekonstrukce sprchy a šatna muži bude provedena demontáž stávajících trapézových plechů a kazetových podhledů a nově budou osazeny rastrové podhledy s minerálními deskami s odolností vůči vlhkosti, větrací otvory a nová osvětlovací tělesa.
Předmět plnění této veřejné zakázky je rozdělen na dvě části plnění s ohledem na nutnost specifikovat plnění podle obsahu jednotlivých dotací přidělených na předmět plnění a na které jsou zpracovány samostatné projektové podklady. Jedná se o:
- část 1 zakázky - realizace stavby „Rekonstrukce sauny pro ženy - PS Podolí“,
- část 2 zakázky - realizace stavby „Rekonstrukce stropu a podhledu sprchy a šatna muži – PS Podolí“.
Nabídku je možné podat pouze na plnění celé veřejné zakázky, tj. na obě části zakázky. Jedná se o jednu veřejnou zakázku, na jejíž plnění bude uzavřena s vybraným uchazečem jedna smlouva.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum uzavření smlouvy, Datum zrušení VZ:
    26.07.2016