Veřená zakázka

Rekonstrukce polní cesty HPC3, rekonstrukce polní cesty DPC5 a rekonstrukce polní cesty HPC4 včetně odvodnění v k.ú. Kublov

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Zhotovení stavby s názvem „Rekonstrukce polní cesty HPC3, rekonstrukce polní cesty DPC5 a rekonstrukce polní cesty HPC4 včetně odvodnění v k.ú. Kublov“ (realizace prvků společných zařízení po dokončených komplexních pozemkových úpravách v k.ú. Kublov).

Podrobnou definici předmětu veřejné zakázky a technické podmínky stanovuje projektová dokumentace vypracovaná projekční společností FanIT s.r.o., Kublov 210, 267 41 Kublov, IČO 28250737, dále soupis dodávek, služeb a stavebních prací a technické specifikace (podmínky).
Jedná se o rekonstrukci části polní cesty HPC3, HPC4, DPC5 a dále odvodňovací zařízení P5, NP1, NP3, P16. Dále je v rámci stavby řešeno nové napojení na silnici číslo III/23613. Požadavky objednatele jsou řešení části polní cesty HPC3 a DPC5 v kategorii 4,0/30 a rekonstrukci části polní cesty HPC4 v kategorii 4,5/30. V rámci projektu budou vystavěny nové propustky NP1 a NP3. Při obhlídce byl zjištěn stav stávajících odvodňovacích zařízení (propustků). Stav propustku P16 je velice špatný, bude postaven nový. Propustek P5 nevykazuje poškození a proto bude pouze opraven. Z důvodu nového napojení na silnici III/23613 bude vybudován nový propustek P1. Projekt dále řeší odvodnění. Během přípravy projektu vznikl souběžně projekt suchého poldru, vypracovaného společností Ingutis, spol. s.r.o., který je v projektu zanesen. Poldr by měl ochraňovat obyvatele Kublova před povodněmi z Kublovského potoka. Projekt odvádí vodu z převážné části komunikací a kopce Veliz směrem do nově vznikajícího poldru.

Stavba bude prováděna i dle následujících požadavků příslušných orgánů státní správy: dle rozhodnutí – stavebního povolení – Městského úřadu Beroun, Odboru dopravy a správních agend ze dne 9.3.2020 č.j. MBE/16620/2020/DOPR-BeP a dle stanovisek jednotlivých DOSS.

Součástí realizace stavebních prací dále je:
• geodetické vytyčení před zahájení realizace stavebních prací
• geodetické zaměření skutečného provedení díla
• vypracování projektové dokumentace skutečného provedení díla ve třech vyhotoveních v grafické (tištěné) a v jednom digitálním vyhotovení

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    10.05.2021