Veřená zakázka

Rekonstrukce odborných učeben a dodávky učebních pomůcek pro ZŠ Štěpánov, okres Olomouc, příspěvková organizace

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
IT
IT ->  HW a příslušenství
IT ->  SW a Informační systémy Nábytek
Nábytek ->  Ostatní Technologie, stroje, přístroje a elektronikaMateriál, součástky a náhradní díly
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
30213000-5 - Osobní počítače,
32321200-1 - Audiovizuální přístroje,
38510000-3 - Mikroskopy,
39100000-3 - Nábytek,
39162100-6 - Vybavení pro výuku,
39162200-7 - Školící pomůcky a zařízení
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce odborných učeben a dodávky učebních pomůcek v rámci projektu spolufinancovaného z Integrovaného regionálního operačního programu.

Předmětem veřejné zakázky pro Část 1 veřejné zakázky je zhotovení díla spočívajícího
v dodávkách IT a AV techniky včetně požadovaného software, dodávkách nábytku, dataloggerů, zhotovení okenních zatemnění a rozvodů sítí včetně dodávek související kabeláže, instalace a provedení všech souvisejících prací v učebně přírodopisu a chemie, učebně přírodovědných předmětů (I. stupeň), učebně jazyků a PC učebně dle technické specifikace uvedené v příloze č. 2 zadávací dokumentace (technická specifikace předmětu plnění). Součástí předmětu zakázky je rovněž doprava do místa plnění, instalace a zapojení a všechny další činnosti související s dodávkou díla, jejichž provedení je pro řádné dokončení díla nezbytné, včetně zaškolení obsluhy. Předmět veřejné zakázky bude dodán a zhotoven jako funkční celek.

Předmětem veřejné zakázky pro Část 2 veřejné zakázky je dodávka senzorových sad dle specifikace uvedené v příloze č. 3 zadávací dokumentace, která tvoří technickou specifikaci předmětu plnění pro část 2 veřejné zakázky. Součástí předmětu zakázky je rovněž doprava do místa plnění, instalace včetně ověření funkčnosti, budou-li nezbytné, a zaškolení obsluhy.

Předmětem veřejné zakázky pro Část 3 veřejné zakázky je dodávka učebních pomůcek (mikroskopů, sad preparátů a sad modelů pro výuku) dle specifikace uvedené v příloze č. 4 zadávací dokumentace, která tvoří technickou specifikaci předmětu plnění pro část 3 veřejné zakázky. Součástí předmětu zakázky je rovněž doprava do místa plnění, instalace včetně ověření funkčnosti, budou-li nezbytné, a zaškolení obsluhy.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    09.10.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    26.10.2018