Veřená zakázka

Rekonstrukce místních komunikací v obci Zdiby

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45233120-6 - Výstavba silnic,
45233140-2 - Práce na stavbě silnic,
45233210-4 - Povrchová úprava dálnic
Popis:

Předmětem návrhu stavby jsou stavební úpravy místní komunikace v ulici Na Brnky, obci Zdiby. Stavbu lze charakterizovat jako rekonstrukci a rozšíření vozovky. Vzhledem ke stávajícímu nevyhovujícímu šířkovému uspořádaní a neúnosné stávající konstrukci vozovky je navrhováno rozšíření vozovky a kompletní výměna všech konstrukčních vrstev o celkové mocnost 420 mm. Dále bude doplněn nový jednostranný chodník, provedeno výškové vyrovnání a doplnění sjezdů, doplnění veřejného osvětlení (VO), přeložka sdělovacího kabelu a přeložka oplocení. Realizována bude rovněž dešťová kanalizace napojená na vsakovací zařízení. Návrh směrového řešení komunikace přibližně odpovídá současnému stavu. Návrh výškového řešení rovněž vychází ze stávajícího stavu.

UPOZORNĚNÍ ZADAVATELE:
Zadavatel upozorňuje uchazeče, že z hlediska harmonogramu prací je nezbytné zahájit práce na ulici Chaberské a po jejím dokončení pokračovat v ostatním plnění. Současně zadavatel upozorňuje, že křižovatka k Holosmetkům na Brnky může být uzavřena max 1 týden.

Podrobně je popis veřejné zakázky popsán v projektové dokumentaci pro realizaci stavby zpracované společností Dopravně inženýrská kancelář s.r.o. se sídlem Bozděchova 1668, 500 02 Hradec Králové.

Součástí předmětu plnění jsou i práce v tomto vymezení blíže nespecifikované, které jsou však nezbytné k řádnému provedení veřejné zakázky a o kterých vzhledem ke své kvalifikaci a zkušenostem uchazeč měl nebo mohl vědět.

Předmětem díla je rovněž zajištění publicity v souladu podmínkami uvedenými v „Závazných pokynech pro žadatele a příjemce podpory“ a v Grafickém manuálu jednotného vizuálního stylu ROP NUTS II. Střední Čechy ve verzi aktuální v době realizace požadavků na publicitu (velkoplošný reklamní panel a stálá informační tabule/trvalá pamětní deska, samolepící štítky na vybavení) uveřejněné na http://www.ropstrednicechy.cz/ a dle pokynů objednatele.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    28.05.2015
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    15.06.2015