Veřená zakázka

REKONSTRUKCE MÍSTNÍ KOMUNIKACE ULICE BOLESLAVSKÁ, KOSMONOSY

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem projektové dokumentace je rekonstrukce místní komunikace ulice Boleslavské v Kosmonosech. Jedná se o rekonstrukci úseku místní komunikace od křižovatky ulice Boleslavské a Zahradní po zrekonstruovaný úsek silnice II/610 mezi ulicí Františka Opolského a autobusovým stanovištěm. Komunikace bude v celém úseku rekonstrukce obousměrná se základní šířkou mezi obrubami 7,0 m. V současné době je řešena část stavby ulice Boleslavské v úseku křižovatky ulice Boleslavské a průtahu silnice III/2769). Účelem je provedení křižovatky místní komunikace ulice Boleslavské a průtahu silnice III/2769.
Součástí je i rekonstrukce veřejného osvětlení a doplnění nasvětlení přechodů pro chodce.

Samotnou rekonstrukci zpevněných ploch v ulici Boleslavské řeší stavební objekt SO. 101a - komunikace a zpevněné plochy – ul. Boleslavská. Součástí projektové dokumentace je rekonstrukce veřejného osvětlení – SO. 401 – rekonstrukce veřejného osvětlení a návrh nového nasvětlení přechodů pro chodce SO. 402 – veřejné osvětlení – nasvětlení přechodů.

Účelem stavby je zlepšení bezpečnosti a komfortu jak automobilové, tak i pěší a cyklistické dopravy v řešené lokalitě. Návrh respektuje vyhlášku č. 398/2009 Sb., o obecných technických požadavcích zabezpečujících užívání staveb osobami s omezenou schopností pohybu a orientace.

Doplňující informace:
Vybraný dodavatel obdrží DIR, které bude projednáno a schváleno dle přiložené dokumentace. Účastník oceňuje pouze značení, které je nutné pro realizaci stavby a po dobu realizace stavby.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    17.03.2023