Veřená zakázka

Rekonstrukce kulturního domu, Mladkov

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45454100-5 - Rekonstrukce budov
Popis:

Předmětem této veřejné zakázky je rekonstrukce stávající budovy kulturního domu v Mladkově. Kulturní dům je v současnosti využíván také jako tělocvična pro děti místní mateřské a základní školy včetně příslušného zázemí – šatny umývárny, sklady.
Předmětem rekonstrukce je tedy provedení vnitřních prostor kulturního domu. Objekt je třípodlažní, nepodsklepený o rozměrech cca 32x16 m. V rámci rekonstrukce bude renovováno sociální zázemí, sportovní podlaha v sále. Dále bude vyměněno dřevěné obložení v sále a současná akumulační kamna budou nahrazena radiátory s napojením na tepelné čerpadlo. Pořízení tepelného čerpadla však NENÍ součástí předmětu plnění této veřejné zakázky.
V rámci rekonstrukce je nutné nejprve provést demontáže všech vnitřních zařízení, včetně demontáže prvků na sociálních zařízeních a odstranění akumulačních kamen. Následně budou provedeny bourací práce povrchů stěn a podlah, spočívající v odstranění obkladů, dlažeb, dřevěného obložení stěn a parket. Poté je nutné provést demontáž starých vodovodních trubek a kanalizace a následně nahradit novými rozvody. V sále je nutné provést demontáž stropních svítidel, opravu elektřiny s rozvody zhotovením nového podhledu stropu se zasazením svítidel. V chodbě je potřeba vybourat prostup pro schodiště a následně provést jeho betonáž (v současné době není přístup do 3. NP, jelikož byl přístup přes sousední budovu, která není v majetku městyse). Dále bude vyhotoven rozvod topení a osázení topných těles a následně nové obložení stěn sálu a předsálí. Po dokončení obložení bude proveden montáž otopných těles. Dalším krokem bude úprava povrchů stěn a podlah penetrací, vyrovnávací stěrkou a nalepením obkladů a dlažeb a provedeno spárování. Nakonec bude provedena výmalba objektu a montáž sanitárních a elektro zařízení.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    13.11.2019
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    25.11.2019