Veřená zakázka

Rekonstrukce kuchyně v Domově pro seniory v Klatovech

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem projektu je modernizace kuchyně v Domově pro seniory v Klatovech s ohledem na úsporu provozních nákladů na el. energii. Jedná se o stavební úpravy části půdorysu 1. NP objektu. Rekonstrukce bude probíhat v prostoru stávající kuchyně včetně zázemí. Součástí zakázky jsou stavební práce potřebné k modernizaci provozu kuchyně a dodávka zařízení gastronomického provozu. Ve 2. NP bude proveden podhled a nové osvětlení.
Součástí předmětu plnění je dodávka do místa plnění, montáž a zprovoznění veškerých zařízení, servis v záruční době a dále pak zaškolení obsluhy včetně zkušebního provozu v délce trvání 15 pracovních dní osobou vlastnící certifikát výrobce varné technologie, zejména konvektomaty a multifunkční zařízení.
Stavba bude prováděna za plného provozu Domova pro seniory (126 uživatelů) a bude nutné dodržovat přísná bezpečnostní opatření. Z těchto důvodů je při stavebních pracích nutné dodržovat specifická pravidla: samotné práce musí probíhat v domluvených hodinách PO-NE kdykoliv s dodržením klidového režimu 19–7 hodin. Práce při kterých je zapotřebí vypnutí el. proudu nebo vody je nutné domluvit 24 hodin dopředu s udáním délky doby, po kterou bude přerušena dodávka el. energie či vody.
Demontovaná funkční gastronomická technologie bude zhotovitelem převezena k dalšímu využití do Domova pro seniory v Újezdci u Mochtína č. p. 1.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    28.03.2024