Veřená zakázka

Rekonstrukce koupelen v Budově Y Domova U Biřičky 2022-2024

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem této veřejné zakázky je realizace projektu – Rekonstrukce osmnácti koupelen, osmnácti podlah v pokojích a dvou chodeb, to vše v Budově Y Domova U Biřičky. Plnění spočívá v realizaci všech stavebních a montážních prací, souvisejících dodávek a služeb, spojených s postupnou realizací renovace a obnovy (rekonstrukce) vybraných koupelen, podlah vybraných pokojů a chodeb (dále také jen „stavební práce“), a to v budově Y, ve které Domov U Biřičky poskytuje zdravotní a sociální služby svým klientům.
Jednotlivé stavební práce (rekonstrukce konkrétně vybraných koupelen) budou realizovány na základě aktuálních požadavků zadavatele.
Zadavatel s vybraným dodavatelem uzavře Rámcovou smlouvu o dílo, na jejímž základě bude objednávat konkrétní stavební práce na vybraných koupelnách, pokojích a chodbách, kdy bude individuálně objednávat konkrétní rozsah stavebních prací na konkrétně vybrané koupelně/koupelnách, pokoji/pokojích a chodbě/chodbách, a to v horizontu délky trvání Rámové smlouvy o dílo.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    29.09.2022