Veřená zakázka

REKONSTRUKCE KOTELNY - VYBUDOVÁNÍ ENERGETICKY ÚSPORNÉHO ZAŘÍZENÍ - TEPELNÁ ČERPADLA - 2

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42122000-0 - Čerpadla
Popis:

Tato Veřejná zakázka s názvem REKONSTRUKCE KOTELNY - VYBUDOVÁNÍ ENERGETICKY ÚSPORNÉHO ZAŘÍZENÍ - TEPELNÁ ČERPADLA - 2 (dále jen „Veřejná zakázka“) je veřejnou zakázkou malého rozsahu na dodávky. Na základě tohoto výběrového řízení bude s vybraným Dodavatelem uzavřena Kupní smlouva, jejíž závazný návrh tvoří Přílohu č. 1 této Zadávací dokumentace (dále jen „Smlouva“).

Předmětem této Veřejné zakázky je dodávka tepelného čerpadla/čerpadel pro Střední odbornou školu stavební a Střední odborné učiliště stavební, Kolín II, Pražská 112 (dále jen Zařízení). Zařízení bude dodáno a instalováno dle podmínek podrobně stanovených v Technické specifikaci s položkovým rozpočtem, která tvoří Přílohu č. 2 této Zadávací dokumentace a ve Smlouvě.

Zadavatel požaduje, aby Dodavatel v rámci své nabídky předložil kompletní technický popis Zařízení určeného k dodání. Dodavatel tento popis zpracuje ve struktuře a způsobem, který Zadavateli umožní posouzení splnění požadavků, jež Zadavatel stanovil v této Zadávací dokumentaci.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    06.09.2022