Veřená zakázka

Rekonstrukce kolumbárií A1, Městský hřbitov, Bílina

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45110000-1 - Demolice a zemní práce
Popis:

Předmětem plnění zakázky je vybudování nového kolumbária A1 v areálu městského hřbitova v Bílině. Záměrem je odstranění stávajícího kolumbária a výstavba nového.
Půdorysně se jedná o kolumbária ve tvaru písmene L, která na sebe navazují. Kolumbária budou disponovat dvěma typy urnových schránek, a to menšími schránkami pro uložení jedné urny a většími schránkami pro uložení dvou uren. Spodní hrana nejníže umístěných schránek je pro bezproblémovou dostupnost ve výšce 650 - 700 mm nad zpevněnou plochou. Navrhovaný objekt je směrem k chodníku snížen.
Povrchovou úpravou bude štuková omítka s bílou fasádní malbou. Urnové schránky budou uzavíratelné pomocí dvířek z čirého skla v kombinaci nerezových rámečků. Kolumbárium bude navazovat na rekonstruovaný chodník ze zámkové dlažby v šedé barvě. Před kolumbárii budou realizovány odkládací stoly s krycí stolovou deskou z probarveného hladkého betonu v bílé barvě a lavičky z plného probarveného betonové-ho bloku v bílé barvě, sedací část lavičky bude zhotovena z exotického dřeva odolného povětrnostním vlivům. Stavba splňuje požadavky OTP: je zajištěn přístup osob se sníženou schopností pohybu přes snížený obrubník

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    03.04.2023