Veřená zakázka

Rekonstrukce hospodářského sjezdu S11 v k.ú. Losina/2

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Podrobnou definici předmětu veřejné zakázky a technické podmínky stanovuje projektová dokumentace vypracovaná projekční společností D PROJEKT PLZEŇ Nedvěd s.r.o., Útušice 66, 332 09 Štěnovice, IČO: 26388791, dále soupis dodávek, služeb a stavebních prací a technické specifikace (podmínky).

Součástí realizace stavebních prací dále je:
• geodetické vytyčení před zahájení realizace stavebních prací
• geodetické zaměření skutečného provedení díla vč. vyhotovení potřebných geometrických plánů
• vypracování projektové dokumentace skutečného provedení díla ve třech vyhotoveních v grafické (tištěné) a v jednom digitálním vyhotovení

Podrobný popis předmětu veřejné zakázky
Předmět veřejné zakázky je projektovou dokumentací členěn na následující stavební objekty a provozní soubory:
SO 101 – Sjezd

Předmětem jsou stavební úpravy stávajícího hospodářského sjezdu (HS) ze silnice II/230 (Losina-Černotín) na zemědělsky obhospodařovaný pozemek p.č. 508 v k.ú. Losina. HS se nachází jižně od obce Losina, cca 63 m od zástavby.
Z důvodu zřízení sjezdu dostatečné šířky pro užívání sklízecí mlátičkou (kombajnem), je dle zpracované PD firmou D PROJEKT PLZEŇ Nedvěd s.r.o., 9/2020, navržen sjezd š. 7 m, s úhlem napojení 90o (rozšířená š. v místě napojení 10 m), délky 4,25m, plochou sjezdu 35,4m2, s trubním propustkem z obetonovaných ocel. trub DN 400, dl. 12,5 m, vč. zřízení revizního vstupu s litinovým šachtovým poklopem. Šikmá čela propustku včetně navazujícího dna a stěn příkopu na vtoku a výtoku budou zadlážděna v dl. 2 m lomovým kamenem do betonu s vyspárováním. Čela propustku a ukončení dlažby budou opatřena bet. prahy. Součástí budou terénní úpravy, napojení na stávající příkop, kdy přilehlé plochy propustku budou ohumusovány ornicí tl.10 cm a osety travním semenem.
Povrch sjezdu je navržen živičný ACO 11 tl. 4 cm, konstrukce pro třídu zatížení TDZ V v celkové tl. 41 cm (viz vzorový řez), krajnice s dosypem R-materiálu 0/32 v tl. 10 cm. V místě napojení na komunikaci bude provedeno zaříznutí stávající vozovky a ošetření spáry živičnou zálivkou. PD předpokládá úpravu podloží, přehutnění, je navržena sanace formou výměny zeminy tl. 30 cm za PDK (ŠD) 0-125 tl. 0,3 m, vč. užití separační geotextilie. Návrh bude při stavbě ověřen GT zkouškami a o způsobu provedení sanace rozhodne na místě geotechnik.
Součástí prací je odstranění a likvidace konstrukcí stávajícího HS v šířce 4,8 m s povrchem z asfaltového recyklátu, vč. propustku z trub DN400 délky 6 m, kdy svahy vtoku a výtoku byly zadlážděny lomovým kamenem.
Zhotovitel před zahájením prací zajistí převzetí dotčeného úseku silnice II/230 od zástupce SÚSPK a po dokončení prací bude dotčený úsek předán protokolárně zpět SÚSPK.
Součástí PD je zpracované DIO. Před zahájením stavby zhotovitel zajistí jeho aktualizaci a schválení. Po celou dobu trvání přechodné úpravy zajistí osazení a kontrolu předepsaného dopravního značení.
Dle předané PD se v dotčené lokalitě nenachází žádné inženýrské sítě. Před zahájením stavby zhotovitel ověří průběhy veškerých vedení v rozsahu stavebních úprav.

Tato stavba nepodléhá stavebnímu povolení a stejně tak kolaudačnímu řízení.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    13.07.2021