Veřená zakázka

Rekonstrukce domu Dornych 114

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45210000-2 - Bytová výstavba,
45454100-5 - Rekonstrukce budov
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní zhotovení díla v rozsahu a podle SMLOUVY, PROJEKTU a POVOLENÍ.
Stručný popis:
Předmětem dokumentace jsou stavební úpravy stávajícího čtyřpodlažního řadového bytového domu s nebytovými prostory v suterénu a v 1.NP a bytovými jednotkami ve 2., 3. a 4.NP v Brně-Komárově na ulici Dornych 114. Nebytové prostory v 1.NP užívá služebna Městské policie Brno (dále MP).
Bytový dům je členěn na dva trakty – uliční a dvorní. V uličním traktu budou rekonstruovány bytové jednotky ve 2.NP a ve 3.NP. Ve 3.NP dojde ke sloučení dvou bytových jednotek 1+1 do jedné bytové jednotky o velikosti 3+kk. Ostatní byty zůstávají objemově stejné. Čtyři bytové jednotky v podkroví (4.NP) zůstanou zachovány, střecha beze změn.
Ve dvorním traktu dojde ke změně užívání. Služebna MP v současné době zabírá celé 1.NP dvorního a uličního traktu. Z důvodu snížení kapacity služebny MP jim budou stačit pouze prostory v uličním traktu. Uvolněné nebytové prostory budou využity pro dvě nové bytové jednotky. Ve 2.NP a ve 3.NP dvorního traktu se nachází celkem 11 malých pavlačových bytů, které budou sloučeny do 4 větších bytových jednotek.
Záměrem investora (MČ Brno-jih) je kompletní rekonstrukce celého objektu (oba trakty – uliční a dvorní, všechna podlaží mimo podkroví v uličním traktu) včetně změny užívání nebytových prostor v 1.NP dvorního traktu na bytové.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    02.12.2021
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    03.01.2022