Veřená zakázka

Rekonstrukce domu č.p.174 ve Vimperku

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Jihočeský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
CPV kódy:
45111100-9 - Demoliční práce,
45215222-9 - Výstavba společenských, správních a kulturních center,
45262500-6 - Kamenické a zednické práce
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební úpravy objektu č.p. 174 v ulici Hřbitovní. Realizace bude rozdělena do 2 etap.
1. etapa: Odstranění nadzemní části stavby č.p. 174, a následně odstranění části severní hřbitovní zdi. Dále pak zbudování nové zdi a oplocení, a to v délce cca 57 m. Jedná se o stavbu, která již byla v minulosti ohlášena a vzhledem k jejímu rozsahu a finanční náročnosti probíhá po etapách. Tato etapa by byla řešena přednostně z důvodů přístupu v místě opravovaného objektu a navazovala by na západní oplocení, které je již nové.
2.etapa: Vlastní stavba objektu s využitím stávajících obvodových základů a kamenného soklu. Dále bude realizována přípojka vody, nová vodoměrná šachta a potrubí pro venkovní účely. Do stávající kanalizační šachty bude napojena splašková kanalizace z WC. V západní části bude řešena nová opěrná (vyrovnávací) zeď výšky 400-500 mm a osazení zákoutí. Součástí úprav bude i rozebrání stávající venkovní dlažby a nová dlažba respektující nové výšky podlah s bezbariérovým přístupem.

Bližší informace k předmětu plnění veřejné zakázky jsou uvedeny v příloze č. 1 – Projektová dokumentace včetně výkazu výměr výzvy k podání nabídek.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    25.04.2023
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    17.05.2023