Veřená zakázka

Rekonstrukce chodníku podél třídy Čs. armády - I. etapa

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Jihočeský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45100000-8 - Práce spojené s přípravou staveniště,
45213316-1 - Stavební úpravy chodníků,
45233160-8 - Chodníky a jiné zpevněné povrchy
Popis:

Předmětem zakázky je úplné kompletní provedení všech stavebních a montážních prací a konstrukcí vč. nezbytných dodávek pro řádné dokončení díla a dále všech činností, jejichž provedení je pro dokončení díla nezbytné.

Jedná se o rekonstrukci stávajících chodníků v ulici Třída Čs. Armády podél silnice II/603 – vpravo ve směru jízdy na Soběslav, a to v úseku od křižovatky s ulicí Husova až po Nádražní ulici včetně, dále pokračování za prostorem vynechaným pro připravovaný dopravní terminál až po konec autobusové zastávky na okraji silnice I/3 za bývalým vjezdem do areálu firmy Grena.

Stavba je řešena ve dvou samostatných částech. Část 1 (SO 101 a SO 102) počíná na hranici křižovatky s ulicí Husova, konec v ulici Nádražní. Část 2 (SO 103) počíná v místě napojení chodníku od nádraží ČD na chodník u silnice – v tomto místě bude následně realizován dopravní terminál. Konec stavby této části je na okraji silnice I/3 na konci nástupiště stávající autobusové zastávky za bývalým vjezdem do areálu Grena.

V průběhu realizace stavby vybraný dodavatel umožní překládku el. vedení (ze vzdušného na podzemní), jejíž investorem bude E.ON. Vybraný dodavatel je tedy povinen koordinovat postup prací na díle se zhotovitelem provádějícím překládku el. vedení.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    19.01.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    06.02.2018