Veřená zakázka

Rekonstrukce centrálních šaten

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní Technologie, stroje, přístroje a elektronikaOpravy, revize a servis
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
45212230-7 - Instalace převlékáren,
45232141-2 - Vytápění,
45310000-3 - Elektroinstalační práce,
45454100-5 - Rekonstrukce budov
Popis:

V rámci této zakázky dojde k rekonstrukci stávajícího objektu centrálních šaten v areálu ŽDB DRÁTOVNA a.s. Záměrem projektu je úprava stávajícího objektu a vybudování centrálních šaten pro celý provoz TND.
V 1PP objektu, na úrovni -5,300 m, bude nově umístěna úpravna vody (v prostorách staré kotelny). Dále bude opravena část 1PP určená pro pracovníky údržby, včetně sociálního zázemí pro pracovníky. Ve stávající kotelně budou umístěny nové akumulační nádrže a nová kompaktní výměníková stanice. Stávajícího krytu CO se stavební úpravy nedotknou, bude pouze opravena část 1PP před vstupem do krytu.
V 2NP, 3NP a 4NP pak budou umístěny šatny zaměstnanců. Ve 2NP jsou umístěny šatny žen (celkem 130 osob). Ve 3NP a 4NP jsou umístěny šatny mužů (150 osob na každé patro, celkem 300 osob). Šatny jsou rozděleny na čistou a špinavou část. Celková kapacita šaten je 430 osob. Pro návrh hygienického zázemí je počítáno s počtem pracovníků na nejsilnější ranní směně. Dle poskytnutých podkladů je na ranní směně celkem 80 žen a 200 mužů.
Zásadní změnou pro provoz v budově bude rozdělení šaten na čistou a špinavou část. Z tohoto důvodu bude obnoven provoz obou vstupů do budovy. Příchozí zaměstnanci vstoupí do budovy vstupem na SV straně objektu. Po schodišti přijdou do prostor čistých šaten, kde se převléknou z občanského oděvu. Dále budou pokračovat do prostor špinavých šaten, kde se obléknou do pracovního oděvu. Vstupem na JZ straně objektu pak budou pokračovat do provozu. Při odchodu z práce budou zaměstnanci do objektu vstupovat z JZ strany. V části špinavých šaten odloží pracovní oblečení, dále budou přes umývárny pokračovat do prostor čistých šaten. Odcházet z objektu budou SV vstupem. Oba vstupy do objektu budou nově řešeny přes turnikety.
Samotná rekonstrukce objektu bude probíhat za provozu, tzn., že rekonstrukce bude rozdělena do jednotlivých etap. Předmětem zakázky je dílo stanovené Soupisem stavebních prací, dodávek a služeb a částí Projektové dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    10.09.2018