Veřená zakázka

Rekonstrukce části tepelné sítě v Lovosicích - 2.etapa

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je zhotovení díla v rozsahu specifikovaném projektovou dokumentací „ HORKOVOD – SADY PIONÝRŮ“. Jedná se o dodávku stavby teplovodních rozvodů a objektových předávacích stanic pro zajištění dodávky tepla pro bytové domy a občanskou výstavbu v ulici Sady pionýrů, kde bude osazeno jedenáct objektů předávacími stanicemi HV/TV, a tyto budou připojeny novým horkovodním předizolovaným potrubím na současný rozvod CZT Lovosice. Dále bude provedena úprava předávací stanice v původní kotelně K-16A v ulici Osvoboditelů a bude provedena přístavba objektu Mateřské školky Sady Pionýrů (MŠ) do které bude umístěna předávací, výměníková stanice pro objekt MŠ. Dále se jedná o provedení veškerých terénních úprav pro zajištění stavby a montáže technologie (po dokončen uvedení do původního stavu) a předložení projektové dokumentace skutečného provedení vč. dodání všech dokladů, revizí a geometrického zaměření pro zkušební provoz a pro provedení kolaudace (povolení do trvalého provozu).
Plnění nabízené účastníky musí být plně kompatibilní se současným řídícím, monitorovacím a vizualizačním systémem rozvodu CZT Lovosice, což je systém SIEMENS (Dispečink WHC od firmy SYSTHERM).
Bližší specifikace předmětu plnění veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 1 – Výkaz výměr, v Příloze č. 2 – Projektová dokumentace, v Příloze č. 3 – Územní rozhodnutí a v Příloze č.4 Vzorový text Smlouvy o dílo. Součástí jsou i práce a služby nespecifikované v projektové dokumentaci, které jsou nutné k provedení plně funkčního a bezpečného díla, splňujícího všechny podmínky pro provedení úspěšné kolaudace a zkušebního provozu.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    22.02.2021