Veřená zakázka

Rekonstrukce bytu v bytovém domě Nádražní 22 v Roztokách u Prahy

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45211000-9 - Stavební úpravy bytových domů a rodinných domů,
45454100-5 - Rekonstrukce budov
Popis:

Předmětem plnění zakázky (Dílem) je celková rekonstrukce bytu ve druhém podlaží bytového domu Nádražní 22 v Roztokách u Prahy. Věcně se jedná o demontáž a náhradu stávajících dřevěných podlah v ložnici předsíní a obývacím pokoji; rozšíření stávajícího WC a jeho přeměnu na kompletní sociální zařízení a přeměnu stávající koupelny v kuchyni s jídelním koutem. Detailní popis této rekonstrukce je obsažen v přílohách 3 a 4 této zadávací dokumentace (dále jen ZD). V průběhu realizace díla se nedá vyloučit potřeba prací souvisejících s opravou či úpravou odhalených konstrukcí, neobsažených ve slepém rozpočtu. Tyto práce pak budou součástí projednávaných víceprací, jak je upravuje návrh SoD (příloha č. 5 této zadávací dokumentace).
Detailnější zaměření si může účastník pořídit sám při návštěvě místa realizace zakázky (viz čl. 6 této ZD).
Součástí díla je odvoz a ekologická likvidace odpadů vzniklých stavební činností v rámci realizace Díla. Zadavatel požaduje minimální lhůtu pro uplatnění práva z vadného plnění na stavební část díla v délce 5 let, na ostatní materiál, zařizovací předměty a spotřebiče minimálně 2 roky.
Dalším nepominutelným požadavkem zadavatele a součástí plnění zakázky je průběžné udržování čistoty v domě a jeho okolí, tedy průběžné odstraňování znečištění v důsledku stavební činnosti.
Pokud některé části zadávací dokumentace operují s obchodními názvy firem nebo produktů, jedná se o příměr požadovaných technických standardů a kvalitativních požadavků. Uchazeč může nabídnout adekvátní řešení založené na jiných produktech.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    13.05.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    27.05.2022