Veřená zakázka

Rekonstrukce budovy dílen, oprava střechy a rekonstrukce poslucháren Matematicko-fyzikální fakulty UK

Číslo ve věstníku:
496474
Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
45100000-8 - Práce spojené s přípravou staveniště,
45260000-7 - Střešní práce a jiné specializované stavební práce,
45400000-1 - Práce při dokončování budov,
45454100-5 - Rekonstrukce budov,
71300000-1 - Technicko-inženýrské služby
Popis:

Předmětem této veřejné zakázky jsou stavební a montážní práce, resp. dodávky či služby související s těmito stavebními a montážními pracemi, spojené s rekonstrukcí budovy vývojových dílen, opravou střechy a rekonstrukcí poslucháren v objektech Matematicko-fyzikální fakulty Univerzity Karlovy v Praze.
Obvodový plášť včetně ocelových oken, dveří, meziokenních stěn, větracích mřížek a kabřincové obklady budou demontovány. A povrchy budou připraveny pro montáž nového obvodového pláště.
Zděná část objektu, která byla původně obložena kabřincovým obkladem, bude zateplena hydrofobní minerální vlnou tl. 140 mm, kotvenou talířovými hmoždinkami.
Bude provedeno zateplení železobetonového parapetu (římsy) a zateplení železobetonové atiky.
Výměna obvodového pláště – částečně prosklená část. Jedná se o výměnu fasádního systému na severním, jižním a západním průčelí. Z architektonického hlediska je zachován současný výraz budovy (resp. bude odpovídat rekonstruovanému sousednímu katedrovému objektu), je dodrženo svislé i vodorovné členění fasády. Hlavní svislé fasádní členění je ponecháno ve stávajících polohách a stávajících roztečích 1500 mm.
Výměna obvodového pláště – plně prosklená část. Jedná se o výměnu fasádního systému v prostoru hlavního vstupu do objektu na západní fasádě a o výměnu kompletní východní fasády včetně vjezdových vrat a plechové fasády nad vraty.
Oprava střechy spočívá v odstranění stávajícího souvrství až na vrstvu betonové mazaniny, ve vyspravení a vysušení betonové mazaniny a následné realizaci navržené skladby střechy. Střecha bude rozkrývána a vzápětí zajišťována provizorní hydroizolací po etapách, přičemž nesmí dojít k zatečení do interiéru objektu.
Bude provedena sanace všech ocelových konstrukcí střechy. Bude provedena kontrola tlumících komor VZT, kontrola funkčnosti ventilátorů a případně se provede jejich výměna (není zahrnuto ve výkazu výměr). Odvodnění bude realizováno přes dvoustupňové vtoky.
Funkci parozábrany a provizorní hydroizolace bude zajišťovat bodově natavený SBS modifikovaný asfaltový pás s vložkou ze skleněné tkaniny.
Součástí rekonstrukce poslucháren bude i doplnění stávajících vzduchotechnických zařízení o chlazení.
Základní rozvržení prostoru poslucháren se nemění a počet míst zůstává stejný (s tím, že na úrovni 2.NP je nově vyhrazeno jedno místo pro vozíčkáře). Veškeré stávající interiérové vybavení bude odstraněno a nahrazeno novým. Ze stávajícího technologického vybavení zůstanou zachovány pouze nově instalované trojdílné tabule na elektrický pohon a – pokud to bude možné - tak i páteřní slaboproudé trasy a silnoproudé přípojky. Rekonstrukce se netýká stávající promítací kabiny.
Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je i projektová činnost spočívající ve vypracování projektové dokumentace pro provedení stavby a soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr pro účely provedení stavebních prací týkajících se rekonstrukce poslucháren.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    17.09.2014
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    26.09.2014
  • calendar_today 
    Termín otevírání obálek:
    26.09.2014