Veřená zakázka

Rekonstrukce atletického stadionu a zázemí, Liberec VII – Horní Růžodol (nabídky)

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Liberecký kraj
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45212200-8 - Stavební úpravy sportovních zařízení,
45212221-1 - Stavební úpravy v souvislosti s objekty pro sportovní hřiště
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce atletického stadionu (a přilehlých sportovišť) a rekonstrukce zázemí atletického stadionu ve sportovním areálu města Liberec - Liberec VII – Horní Růžodol.
REKONSTRUKCE ATLETICKÉHO STADIONU spočívá zejména v rekonstrukci povrchu stávajícího atletického oválu a vnitřního travnatého fotbalového hřiště a vybudování technického sektoru:
- atletický ovál a technické sektory: V rámci rekonstrukce ploch dojde k zachování počtu drah na běžeckém oválu, kdy typ oválu zůstane zachován a dojde k vytvoření multifunkčního severního sektoru pro technické disciplíny v prostoru vnitřní plochy zatáčky oválu. Tato změna si vyžádá vybourání stávajících obrubníků a odkopávku stávajících vrstev, potřebné k provedení nové konstrukční skladby uvažovaného umělého povrchu. Přebytečný vytěžený výkopek bude přemístěn na skládku odpadu. Do vytyčené plochy je navrženo vodopropustné podloží z kamenných drtí, které bude ukončené dvouvrstvým otevřeným asfaltovým kobercem. Na připravený podklad bude na ploše oválu i ostatních ploch sektorů strojně položen pružný umělý polyuretanový vodopropustný povrch a na ploše rozběhových drah sektorů umělý polyuretanový vodonepropustný povrch. Funkci vodícího mantinelu bude plnit plastový kryt odvodňovacího žlabu. Na závěr bude provedeno lajnování dle pravidel atletiky.
- vnitřní travnaté hřiště: Přírodní trávník bude založen klasickou metodou, tj. výsevem na vegetační vrstvu, která bude provedena na plošné drenážní vrstvě. Na travnaté ploše vnitřního hřiště bude vybudován nový závlahový systém s automatickým ovládáním. Travnatá plocha bude mít velikost 68,00 x 105,0m + výběhy a bude sloužit jako dopadová plocha pro vrhačské disciplíny a jako fotbalové hřiště.
REKONSTRUKCE ZÁZEMÍ ATLETICKÉHO AREÁLU spočívá zejména v rekonstrukci a přístavbě dvoupodlažního objektu s dvojicí venkovních schodišť:
-Jedná se o přístavbu ke stávajícímu objektu zázemí atletického stadionu. Objekt bude sloužit najednou pro cca 40 sportovců. Ve vstupním podlaží 1.NP se bude nacházet šatny vč. sociálního zázemí, technická a úklidová místnost, klubovna vč. kanceláře závodů, archivu a rezervního skladu. V suterénním podlaží zůstanou stávající 2 sklady bez změny využití. Připojeny budou naopak další 2 sklady a posilovna přímo napojena na atletickou dráhu.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    20.10.2023
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    20.11.2023