Veřená zakázka

Rekonstrukce a vestavba haly Doublepower!! Kladno

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45213200-5 - Stavební úpravy skladů a průmyslových budov,
45453000-7 - Opravy a modernizace budov
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je provedení stavebních prací spočívajících v rekonstrukci stávající haly a provedení vestavby. Hlavním cílem projektu je celkové zlepšení stavu objektu včetně stávajícího vestavku a realizace nového vestavku v západním konci haly1 s propojením do suterénu tak, aby plně vyhovovala potřebám prezentace, vývoje a administrativy firmy Doublepower.

Projekt bude realizován ve dvou hlavních etapách:

1. Etapa - Úprava dispozice stávajícího vestavku v čele Haly 2 včetně výměny technických rozvodů, koncových prvků, podlahové krytiny a vybavení vzduchotechnickým zařízením.
+ Nová průmyslová podlaha výrobní části Haly 2.
+ Doplnění vybavení celého objektu bez realizace Nového vestavku v Hale 1.
+ Požární oddělení objektu na severní straně od navazující haly.

2. Etapa – Realizace vestavku v hale jedna včetně propojení s 1PP a jeho nová dispozice.
+ Nová průmyslová podlaha výrobní části Haly 1.
+ Nová okna navazující na nový vestavek v Hale 1.

Stávající vestavba bude dispozičně upravena a vybavena, aby vyhovovala samostatnému provozu po ukončení 1. etapy. Stejně jako výrobní části obou hal. Nová vestavba je o jedno pole nosné konstrukce haly ustoupena od západní fasády. V tomto prostoru je umocněna výška haly prostupem do suterénu. Takto otevřený prostor bude tvořit prostor pro prezentaci firmy, přijímání návštěv apod. V přízemí vestavku je průchozí koridor do výrobní části, kancelář, jednací místnost s čajovou kuchyňkou a WC pro invalidy. V návaznosti na prostup do suterénu je dvouramenné schodiště propojující vertikálně jednotlivá patra vestavku a suterén se sociálním a technickým zázemím. V 2.NP objektu je v celé ploše kancelář, dělená dle potřeby skleněnou příčkou. Z kanceláře ve 2.NP je možný přímý vstup přes samostatné jednoramenné schodiště do výrobní části v 1.NP haly1. Ve 3.NP je otevřený prostor směrem do vstupní haly a druhý orientovaný do výrobní části. V severní části 3.NP je technická místnost vzduchotechniky. Stávající konstrukce haly budou očištěny a vyspraveny, tak aby byl zachován vzhled objektu. Nová vestavba s fasádou z měděného plechu bude jednoznačně odlišena, jako další evoluce výrobní haly.
Předmět zakázky je přesně vymezen a popsán v projektové dokumentaci včetně soupisu stavebních prací a výkazu výměr, a to všemi jejími částmi. Tyto dokumenty v souhrnu tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    21.05.2019