Veřená zakázka

Rekonstrukce a oprava teras a zábradlí II

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45211200-1 - Stavební práce na chráněných bytech
Popis:

Účelem této veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce je uzavření smlouvy o dílo na zhotovitele stavby. Předmětem stavebních prací je:

- REKONSTRUKCE TERASY NA ÚROVNI 1.NP OBJEKTU DETAŠOVANÉHO PRACOVIŠTĚ CHRÁNĚNÉHO BYDLENÍ LAHOVICE, Na Staré 148, Lahovice, 159 00, Praha 5
V současné době je na terase použita nevhodná keramická dlažba, která nesplňuje požadavky vyhlášky č. 398/2009 Sb. a normy ČSN 73 41 30 - součinitel smykového tření µ ≥ 0,5. Tato skutečnost spolu s chybějícím zábradlím na terase v úrovni 1.NP ohrožuje zdraví a bezpečnost klientů objektu chráněného bydlení. Z tohoto důvodu je nutná okamžitá náprava.
V rámci uvažovaných stavebních prací bude odstraněna stávající nevhodná keramická dlažba, následně dojde k vyrovnání povrchu a bude položena nová keramická dlažba s vyhovujícím součinitelem smykové tření. Dále budou opraveny navazující klempířské prvky.

- HAVARIJNÍ OPRAVA TERASY NA ÚROVNI 1. PP OBJEKTU DETAŠOVANÉHO PRACOVIŠTĚ CHRÁNĚNÉHO BYDLENÍ LAHOVICE, Na Staré 148, Lahovice, 159 00, Praha 5
V současné době je na terase použita nevhodná keramická dlažba, která nesplňuje požadavky vyhlášky č. 398/2009 Sb. a normy ČSN 73 41 30 - součinitel smykového tření µ ≥ 0,5. Tato skutečnost spolu s chybějícím zábradlím na terase v úrovni 1.PP ohrožuje zdraví a bezpečnost klientů objektu chráněného bydlení. Z tohoto důvodu je nutná okamžitá náprava.
V rámci uvažovaných stavebních prací bude odstraněna stávající nevhodná keramická dlažba, následně dojde k vyrovnání povrchu a bude položena nová keramická dlažba s vyhovujícím součinitelem smykové tření. Dále budou opraveny navazující klempířské prvky.

- OPRAVA ZÁBRADLÍ NA TERASE V ÚROVNI 1.NP OBJEKTU DETAŠOVANÉHO PRACOVIŠTĚ CHRÁNĚNÉHO BYDLENÍ LAHOVICE, Na Staré 148, Lahovice, 159 00, Praha 5
V rámci uvažovaných stavebních prací bude opraveno stávající ocelové zábradlí, které v současné době vykazuje poškození vlivem dlouhodobého neudržování a povětrnostních vlivů. Výška zábradlí je uvažována 1100 mm, Opravené zábradlí musí splňovat požadavky ČSN 74 33 05 – Ochranná zábradlí.

- POŘÍZENÍ ZÁBRADLÍ NA TERASE V ÚROVNI 1. PP OBJEKTU DETAŠOVANÉHO PRACOVIŠTĚ CHRÁNĚNÉHO BYDLENÍ LAHOVICE, Na Staré 148, Lahovice, 159 00, Praha 5
V rámci uvažovaných stavebních prací bude provedena instalace ocelové zábradlí (v současné době chybí), které bude splňovat požadavky ČSN 74 33 05 – Ochranná zábradlí.

Zadavatel dále určuje, že veškeré shora uvedené stavební práce musí probíhat v souběhu.

Podrobné požadavky zadavatele na rozsah veřejné zakázky jsou uvedeny v projektové dokumentaci, která tvoří přílohu č. 1 zadávací dokumentace a v obchodních podmínkách, které tvoří přílohu č. 2 zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    26.06.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    23.07.2018