Veřená zakázka

Reko AS Karlovy Vary 2021

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
45212200-8 - Stavební úpravy sportovních zařízení,
71000000-8 - Architektonické, stavební, technické a inspekční služby
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce sportovní plochy atletického stadionu, kde hlavním záměrem je rozšíření sportovního areálu o atletický stadion o počtu drah 9+8 (400 m běžeckém oválu) s jednotným poloměrem 36,5 m. Nový povrch oválu bude proveden jako umělý polyuretanový vodonepropustný. Dále je uvažováno s vybudováním vnitřní travnaté plochy. Stavba je navržena na stávajícím sportovním areálu ve Statutárním městě Karlovy Vary.

Předmět veřejné zakázky bude realizován metodou „Desing & Build“ - „Vyprojektuj & Postav“. Předmětem veřejné zakázky je zpracování projektové dokumentace a zajištění stavebního povolení (legislativního oprávnění stavby), resp. zpracování podkladů pro vydání stavebního povolení a následná realizace stavebních prací.

Pozn. „Design & Build“ je metoda, kdy odpovědnost za zpracování projektové dokumentace akce a získání stavebního povolení je přenesena na zhotovitele díla.

Dodavatel bude při realizaci předmětu veřejné zakázky postupovat v souladu se smluvními podmínkami FIDIC – Žlutá kniha (viz příloha č. 4b ZD).

Blíže viz zadávací dokumentace včetně příloh

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    14.01.2022