Veřená zakázka

Regulace a úprava CTZ Bouzov

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Technologie, stroje, přístroje a elektronikaMateriál, součástky a náhradní díly
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
42131142-3 - Regulační ventily
Popis:

Předmětem plnění je dodávka a montáž technologie na regulaci, tedy regulačních ventilů, elektropohon těchto ventilů a předřazené filtry 100 – 300 mikronů. Regulační ventily budou s elektrickým pohonem a možností nastavit vypočítaný maximální průtok teplé vody a s havarijní funkcí – zavření ventilu v době kdy není požadován odběr tepla na sekundární straně. Dodavatel zajistí nastavení průtoku jednotlivými ventily podle velikosti odběru v jednotlivých odběrných místech tak, aby do nastavení nemohla zasahovat nepovolaná osoba. Dodavatel zaručí funkčnost celého systému jako celku. Vybraný dodavatel bude zodpovídat za výslednou regulaci tepla.
Při provádění montážních prací musí být dodržovány požadavky Nařízení vlády č. 591/2006 Sb. a Vyhlášky ČÚBP č. 48/1982 Sb. v platném znění. Při montáži musí být dodržovány bezpečnostní předpisy pro svařování a prováděna kontrola svarů dle příslušných ČSN. Montáž strojního zařízení, potrubí, armatur, tepelných izolací a provedení nátěrů musí být provedeno v souladu s požadavky všech příslušných ČSN, především ČSN 06 0310, ČSN 06 0830, ČSN 13 0072, ČSN 13 1075 a ČSN 73 4201. Montáž zařízení, součástí, potrubí, dílů a armatur, ke kterým existují montážní předpisy, musí být provedena podle těchto předpisů.

Předmětem této soutěže je dodávka a montáž pouze regulačních ventilů s příslušným elektropohonem a předřazeným filtrem do již stávajících odběrných míst. Dodavatel montáže zajistí materiál potřebný k montáži – fitinky, potrubí, těsnící materiál apod. Dodavatel zajistí provedení zkoušky těsnosti, zkouška provozní a zkouška topná dle projektové dokumentace dle projektové dokumentace. Vybraný dodavatel bude zodpovídat za výslednou regulaci tepla.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    16.08.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    03.09.2018