Veřená zakázka

Realizace a následná péče-krajinný prvek „Pádlo

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Královéhradecký kraj
Kategorie:
Správa a údržba, úklid
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba zeleně
CPV kódy:
77310000-6 - Služby vysazování a údržby zelených ploch
Popis:

Zakázka řeší lokalitu v katastrálním území Rakov u Hranic a jedná se o pozemky v extravilánu, ve vlastnictví obce. Stavba je složena ze čtyř na sebe navazujících částí, dle jednotlivých parcel: ČÁST A (parc. č. 738); ČÁST B (parc. č. 751); ČÁST C (parc. č. 759); ČÁST D (parc. č. 787). Řešené území má specifický charakter, kterému odpovídá i navržená výsadba. Bylo zde navrženo založení celistvého krajinného prvku, který bude předělen pouze průběhem polních cest. Vzhledem k tvaru řešených pozemků byla navržena spíše liniová (víceřadá) výsadba.
Celkem bude provedena výsadba 32 stromů s balem (OK 8-10 cm) pro vytyčení linie a jako solitérní stromy. Dále bude provedena výsadba 58 ks ovocných vysokokmenů. Nelze měnit druhovou skladbu. Plošná výsadba bude založena z lesnických odrostků (121-250 cm) a výsadba 485 ks keřů. Celá řešená plocha bude zatravněna (cca 2,5 ha).
Hlavní část je tvořena jednolitým stromořadím dubů zimních, javorů klenů a jilmů habrolistých. Tato linie tvoří páteř celého řešeného území, neboť prochází všemi řešenými parcelami. K této linii dále přiléhají další řady výsadeb, ty jsou však již volnějšího charakteru. Jedná se o skupiny po méně stromech či s většími mezerami. Výsledný charakter výsadby vytváří liniový porost, který se zahušťuje směrem ke svému středu, naopak po okrajích je výsadba rozvolněna. Součástí je zakomponování keřů, které doplní výše popsané stromové patro.
Celé řešené území je tvořeno čtyřmi na sebe navazujícími pozemky, které jsou odděleny pouze průběhem polních cest. Tyto cesty zůstanou jako obslužné a výsadba bude vždy ukončena 3 m od hranice pozemku. Navržená výsadba byla vždy přizpůsobena tvaru pozemku.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    06.01.2021
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    22.01.2021