Veřená zakázka

Ranč Bučiska s.r.o. - dodávky

Druh zadávacího řízení:
Otevřené řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Nábytek
Nábytek ->  Ostatní
CPV kódy:
39100000-3 - Nábytek
Popis:

Předmětem této zakázky je dodávka nového zařízení pro vybavení pokojů a apartmánu, blíže specifikovaného zadávací dokumentací a jejími přílohami a dále poskytnutí všech souvisejících služeb nezbytných ke splnění zakázky.

Zakázka je rozdělena na 3 části, a to následujícím způsobem:
Část 1 – postele – 16 ks, skříně – 10 ks, kuchyňská linka – 8 ks, gauč – 8 ks, křesílko – 16 ks, stolek – 8 ks (dále také jako „nábytek“)
Část 2 – televize – 8 ks, mikrovlnná trouba – 8 ks, rychlovarná konvice – 8 ks, minibar – 8 ks, sušička – 1 ks, pračka – 1 ks (dále také jako „spotřební elektro“)
Část 3 – PC – 1 ks, SW ubytovací a pokladní systém – 2 ks (dále také jako „PC, SW“).

Účastník je oprávněn podat nabídku na všechny či některé části zakázky. Zadavatel tak umožňuje účastníkům, aby podali nabídky na více částí zakázky. V takovém případě jsou účastníci povinni pro každou část zakázky, o jejíž zadání se chtějí ucházet, podat samostatnou nabídku, pokud účastník hodlá podat nabídku na více částí zakázky, podá více samostatně zabalených nabídek obsahujících veškeré náležitosti a dokumenty požadované pro danou část zakázky.

Výběrové řízení není veřejnou obchodní soutěží ani veřejným příslibem a nejedná se o veřejnou zakázku ve smyslu zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek.

Výběrové řízení je zadávané v souladu s Příručkou pro zadávání veřejných zakázek programu rozvoje venkova na období 2014 – 2020 (Verze 2) v rámci projektu „Vybudování ubytovacího zařízení“, spolufinancovaného z Programu rozvoje venkova, Opatření 6, Podopatření 6.4, Operace 6.4.2 Podpora agroturistiky, registrační číslo žádosti: 16/002/0642a/672/000874

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    28.11.2016