Veřená zakázka

Rámcová dohoda: Služby technologických platforem - sekvenování

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Výzkum a vývoj
CPV kódy:
71900000-7 - Laboratorní služby
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky je sjednání rámcových dohod na poskytování služeb technologických platforem spočívajících v provádění sekvenačních reakcí pro potřeby projektu SYMBIT.

Předmětem plnění části 1 Veřejné zakázky je poskytnutí služeb technologických platforem, spočívající v provádění sekvenačních reakcí (Standardní sekvenace, GC sekvenace, Sekvenace s purifikací vzorku). Součástí plnění jsou činnosti a náklady související se zajištěním požadovaných služeb, zřízení sběrného boxu, přeprava vzorků k poskytovateli a odborné konzultace při designu experimentů.
Součástí plnění části 1 Veřejné zakázky je ZŘÍZENÍ SBĚRNÉHO BOXU NA VZORKY dodavatelem v prostorách zadavatele a zajištění PŘEPRAVY VZORKŮ ZE SBĚRNÉHO BOXU DO PROVOZOVNY DODAVATELE V REŽII A NA ODPOVĚDNOST DODAVATELE, a to za účelem zajištění požadovaných služeb.

Předmětem plnění části 2 Veřejné zakázky je poskytnutí služeb technologických platforem, spočívající v přípravě a analýze sekvenačních knihoven a jejich sekvenování na přístrojích Illumina. Součástí plnění jsou činnosti a náklady související se zajištěním požadovaných služeb a odborné konzultace při designu experimentů. Součástí plnění části 2 Veřejné zakázky NENÍ ZŘÍZENÍ SBĚRNÉHO BOXU dodavatelem v prostorách zadavatele.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    06.11.2020