Veřená zakázka

Rámcová dohoda na tvorbu numerických modelů a simulace

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Jihomoravský kraj
Kategorie:
ITVzdělávání a konference
IT ->  SW a Informační systémy
CPV kódy:
72242000-3 - Poskytování výpočetních modelů,
80620000-6 - Školení a simulace v oblasti střelných zbraní a munice
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na služby dle přílohy 1 této výzvy (§ 131 zákona) spočívající v tvorbě návrhů numerických modelů a následné simulace terminálně balistických vlastností systémů ochrany a simulace účinků výbuchu, a to v rozsahu do 5 490 000 Kč bez DPH po dobu 36 měsíců.

Modely pro numerické simulace metodou konečných prvků budou klíčovým nástrojem při návrhu ochranných prvků pro zvýšení balistické a proti výbuchové odolnosti testovaných prostředků (např. vozidel, kritické infrastruktury atd.). Následně budou provedeny experimentální zkoušky, jejichž výsledky budou implementovány do výše uvedených modelů.
Součástí poptávané služby je zpracování výsledků a zpráva v elektronickém formátu. Numerické modely a simulace jsou realizovány na základě poskytnutých podkladů prostřednictvím SW LS DYNA, příp. AUTODYN.

Výsledkem zadávacího řízení bude uzavření Rámcové dohody mezi zadavatelem a vybraným dodavatelem. Předmětem plnění veřejné zakázky jsou postupné dodávky služeb dle požadavků zadavatele realizované na základě Rámcové dohody “ v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a textem rámcové dohody, která tvoří přílohu č. 4 zadávací dokumentace

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    31.07.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    18.08.2020