Veřená zakázka

Rámcová dohoda na dodávky plynů a pronájem tlakových lahví - II.

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Materiál, součástky a náhradní díly
CPV kódy:
24100000-5 - Plyny
Popis:

Předmětem tohoto zadávacího řízení je uzavření Rámcové dohody s jedním dodavatelem pro každou část zadávacího řízení na dodávku. Zadávací podmínky uvedené v této výzvě jsou shodné pro všechny části zadávacího řízení, s výjimkou těch míst, kde je výslovně uvedeno použití pro konkrétní část zadávacího řízení.

Zadávací řízení je rozděleno do následujících částí:

Část 1. – Technické plyny – předmětem je poskytnutí tlakových lahví formou nájmu a dodávky technických plynů dle potřeb zadavatele.

Část 2. – Zvláštní plyny – předmětem je poskytnutí tlakových lahví formou nájmu a dodávky zvláštních plynů dle potřeb zadavatele.

Část 3. – Kapalný dusík – předmětem je poskytnutí zásobníku kapalného dusíku o objemu 10,5 m3 formou nájmu po dobu účinnosti smlouvy. Musí se jednat o moderní zásobník bez nákladů na údržbu sestávající ze zásobníku, odpařovače a telemetrického zařízení. Umístění zásobníku bude projednáno s vybraným účastníkem. Instalace zásobníku není součástí ceny. Dále je předmětem smlouvy doplňování zásobníku kapalným dusíkem dle požadavků zadavatele včetně automatické kontroly hladiny zásoby kapalného dusíku dodavatelem.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    18.01.2022