Veřená zakázka

Rámcová dohoda na dodávku přípravků na ochranu rostlin 2021, rozděleno na části 1 - 4

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Zemědělství, lesnictví a krajinářstvíMateriál, součástky a náhradní díly
CPV kódy:
24440000-0 - Ostatní hnojiva
Popis:

Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky přípravků na ochranu rostlin, podle potřeb zadavatele v souladu s podrobnou specifikací uvedenou v přílohách č. 1a - 1d.
Každý specifický okruh přípravků na ochranu rostlin reprezentuje jednu část veřejné zakázky.
Přípustná balení a předpokládaný objem dodávek po dobu rámcové dohody jsou uvedena pro každou část veřejné zakázky samostatně jako nedílná součást technické specifikace (přílohy č. 1a - 1d). Vybraný dodavatel je povinen dodávat po celou dobu trvání rámcové dohody plnění splňující parametry uvedené v technických specifikacích (zejména účinná látka a minimální obsah čisté účinné látky v přípravku). Balení bude realizováno do maximálních objemů uvedených v příloze č. 1a - 1d této zadávací dokumentace.
Účelem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem pro každou část veřejné zakázky samostatně.
Všechny nabízené chemické přípravky musí odpovídat požadavkům stanoveným zvláštními právními předpisy, zejména zákonem č. 326/2004 Sb., o rostlinolékařské péči a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění pozdějších předpisů. Všechny nabízené chemické přípravky musí být schválené pro uvedení do oběhu pro příslušný účel dle ustanovení příslušného obecně závazného právního předpisu (bezprostředně aplikovatelného předpisu komunitárního práva).

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    19.03.2021