Veřená zakázka

PRŮZKUM TRHU - Dodávka jednorázových ústenek/roušek

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
OstatníOděvy, textilBezpečnostní služby a zařízení pro zabezpečeníMateriál, součástky a náhradní díly
CPV kódy:
18143000-3 - Ochranné vybavení
Popis:

Vážení,
vzhledem k aktuální situaci v provozu ZZS HMP v kontextu s vývojem pandemického šíření onemocnění COVID-19 a vzhledem k průběhu zásobování od jiných subjektů, žádáme dodavatele, aby nám předložili cenovou nabídku na dodávku jednorázových ústenek/roušek nejlépe použitelných ve zdravotnictví (především budou určeny pro přednemocniční neodkladnou péči – pro pacienty převážené sanitními vozidly).
V cenové nabídce nám prosím nabídněte jakýkoli typ jednorázových ústenek/roušek, dále uveďte, kolik kusů ústenek/roušek můžete dodat (příp. min. odběr), jaký je nejkratším reálný termín dodání a jaká je výše nabídkové ceny.
Zadavatel bude při výběru dodavatele zohledňovat nejnižší cenu za 1 kus ústenky/roušky a nejkratší termín dodání. Vzhledem k vývoji situace může zadavatel zaslané nabídky vyhodnocovat průběžně.
Plnění bude na základě vystavené objednávky, kde přílohou bude dodavatelem zaslaná cenová nabídka.
Žádáme dodavatele, aby zasílali své nabídky co nejdříve, kdykoli nejpozději do 3. 4. 2020 do 10:00 hodin. Cenovou nabídku dodavatel zašle na e-mail: zakazky@zzshmp.cz. Zadavatel nepožaduje žádné formální náležitosti k dodavatelem zaslané cenové nabídce - pouze kontaktní údaje a níže požadované informace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    03.04.2020