Veřená zakázka

PROVOZOVÁNÍ SLUŽBY SENIOR TAXI II

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Zlínský kraj
Kategorie:
Auto-moto, doprava
Auto-moto, doprava ->  Přeprava a související služby
CPV kódy:
60120000-5 - Taxislužba
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je provozování služby Senior taxi.
Služba bude poskytována občanům s trvalým pobytem v katastrálním území Vsetín, Rokytnice u Vsetína, Jasenka, starším 65 let včetně a držitelům ZTP či ZTP/P bez ohledu na věk a osobám ve věku od 7 do 15 let (dále jen oprávněná osoba) k dopravě do / ze zadavatelem vybraných přepravních míst včetně přepravy menších břemen a spoluzavazadel těchto oprávněných osob. Služba Senior taxi bude poskytována v režimu taxislužby dle zákona č. 111/1994 Sb., o silniční dopravě, ve znění pozdějších předpisů a vyhlášky č. 478/2000Sb., kterou se provádí zákon o silniční dopravě, ve znění pozdějších předpisů.
Dodavatel zajistí jedno vozidlo (jehož stáří nepřesáhne 4 roky) s řidičem pro přepravu oprávněných osob každý pracovní den v době od 06:30 do 17:00 hod.
Dodavatel je povinen vést objednávkový systém, ve kterém budou uvedeny následující údaje: jméno a telefonní číslo oprávněné osoby, datum a čas přepravy, odkud a kam byla osoba přepravována, počet ujetých km, cena za jízdu v Kč (vč. DPH). Dodavatel je povinen umožnit zadavateli časově neomezený přístup do jím provozovaného softwarového systému, ve kterém zadavatel zjistí údaje o přepravě jednotlivých oprávněných osob.
Dodavatel zajistí příjem telefonických objednávek v době od 06:30 do 18:00. Oprávněná osoba si bude moci službu objednat nejpozději 1 den před plánovanou jízdou. Pokud bude služba objednána v den přepravy, není dodavatel povinen oprávněnou osobu přepravit, pokud mu to nedovolí volná kapacita.
Místem plnění je katastrální území Vsetín, Rokytnice u Vsetína, Jasenka. Přepravní místa pro osoby starší 65 let včetně a držitele průkazu ZTP či ZTP/P (místa výstupu z přepravy nebo nástupu na přepravu do místa pobytu)
(a) Úřady
(b) Pobočky České pošty
(c) Lékařské ordinace na území města, polikliniky, rehabilitační zařízení
(d) Kostely, modlitebny, hřbitov na území města Vsetín
(e) Obchody na území města Vsetín
Přepravní místa pro osoby ve věku od 7 do 15 let (místa výstupu z přepravy nebo nástupu na přepravu do místa pobytu)
(a) Základní školy
(b) Základní umělecké školy
(c) Alcedo, středisko volného času Vsetín
(d) Sportovní hala
(e) Zimní stadion, fotbalové stadiony
(f) Knihovny
(g) Městské lázně
Služba Senior taxi bude dodavatelem poskytována za podmínky, že úhrn všech měsíčních úhrad, které zaplatí zadavatel dodavateli za uskutečněné jízdy v rámci služby Senior taxi nepřesáhne za rok 2020 částku 750.000,- Kč vč. DPH. Po vyčerpání tohoto finančního limitu není dodavatel dále oprávněn v roce 2020 přepravovat oprávněné osoby v rámci režimu služby Senior taxi, tzn. dodavatel již není oprávněn tuto službu do konce roku 2020 dále poskytovat. Příslušná finanční částka pro rok 2021 a rok 2022 bude vždy schválena v rozpočtu města a Objednatel tuto částku sdělí bez zbytečného odkladu dodavateli, přičemž služba bude vždy v daném kalendářním roce poskytována do výše finančních prostředků oznámených zadavatelem a schválených v rozpočtu pro daný kalendářní rok.Dodavatel odpovídá za škodu způsobenou při výkonu předmětu plnění na majetku a zdraví osob.
Pro případ poruchy objednaného a potvrzeného dopravního prostředku zajistí dodavatel náhradní prostředek obdobného typu dle svých momentálních možností.
Zadavatel dále upozorňuje uchazeče na skutečnost, že zadávací dokumentace je souhrnem požadavků zadavatele, a nikoliv konečným souhrnem veškerých požadavků vyplývajících z obecně známých platných a odborných norem. Uchazeč se tak musí při zpracování své nabídky vždy řídit nejen požadavky obsaženými v zadávací dokumentaci, ale též ustanoveními příslušných obecně závazných norem.
Místem plnění je katastrální území Vsetín, Rokytnice u Vsetína, Jasenka.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    04.05.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    12.05.2020