Veřená zakázka

Provedení oprav ploch v areálu Dopravního podniku města Jihlavy, a.s. - 2024

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Kraj Vysočina
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

     Lhůta pro podání nabídek končí v pondělí 15. dubna 2024 ve 12:00 hod.      Nabídky mohou uchazeči doručit doporučenou poštou nebo osobně do sídla zadavatele:
     Dopravní podnik města Jihlavy, a.s.,
     Brtnická 1002/23,
     586 01 Jihlava
     v pracovních dnech od 7:00 do 13:30 hodin, poslední den lhůty do 12:00 hod. na sekretariát firmy, a to v řádně uzavřené obálce označené identifikačními údaji účasníka výběrového řízení a nápisem Nabídka – "Dopravní podnik města Jihlavy – oprava plochy v areálu firmy" – NEOTEVÍRAT a na uzavření opatřené razítkem, případně podpisem účastníka výběrového řízení.
     Nabídky musí být doručeny nejpozději v poslední den lhůty pro podávání nabídek t.j. do pondělí 15. dubna 2024 do 12:00 hod.
     Pokud nebude nabídka doručena ve lhůtě pro podání nabídek, nepovažuje se za podanou a v průběhu výběrového řízení se k ní nepřihlíží, nabídka doručená po uplynutí lhůty pro podání nabídek se účastníku výběrového řízení nevrací a bude archivována společně s obálkami s nabídkami doručenými ve lhůtě pro podání nabídek.
     Otevírání obálek proběhne bez účasti účastníků výběrového řízení, obálky budou otevřeny bez zbytečného odkladu po uplynutí výše uvedené lhůty pro podání nabídek, komisí pro otevírání obálek s nabídkami.
     Zadávací lhůta, po kterou účastníci výběrového řízení nesmí z výběrového řízení odstoupit, se stanovuje v délce 60 kalendářních dnů od ukončení lhůty pro podání nabídek.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    19.03.2024
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    15.04.2024