Veřená zakázka

Provedení malířských a natěračských prací na VŠK

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Správa a údržba, úklid
Správa a údržba, úklid ->  Správa a údržba budov
CPV kódy:
45442100-8 - Malířské práce
Popis:

Předmětem této dodávky je provedení malířských a natěračských prací ve studentských bytech a schodišti vchodu F a ve studentských bytech 3. až 8. podlaží a schodišti vchodu G Palachových kolejí Univerzity Hradec Králové.
Dodávka bude zahrnovat provedení malířských prací stěn a stropů, nátěr ocelových zárubní a závěrečný úklid po své činnosti. Dodávka zahrnuje i případné nutné opravy tmelením a škrábání starých maleb. Dodávka zahrnuje zakrývání konstrukcí a nábytku.
Zhotovitel je povinen předat objednateli všechny potřebné doklady a prohlášení včetně návodu na údržbu. Před dodávkou prací Zhotovitel vyvzorkuje Objednateli typ použitých materiálů. V sociálním zařízení nutno použít barvy proti plísním v ostatních prostorech malby otěruvzdorné. Zhotovitel bude udržovat staveniště uklizené a bude průběžně likvidovat odpady po své činnosti.
Součástí dodávky, v rámci přípravy podkladu pro výmalby stěn, bude i zapravení nadpraží stavebních otvorů venkovních výplní s balkónovými dveřmi. Jedná se o provedení zarovnání čela nadpraží pomocí proužku extrudovaného polystyrenu o tloušťce cca 2cm a šíři cca 5cm + provedení uzavírací stěrky s výztužnou tkaninou.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    04.06.2021