Veřená zakázka

Provedení a vypracování posouzení úseků silnic II. a III. tříd ve správě Moravskoslezského kraje v provozu z hlediska bezpečnosti, rizika dopravních nehod a závažnosti jejich dopadů.

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Moravskoslezský kraj
Kategorie:
Výzkum a vývoj
CPV kódy:
71631480-8 - Inspekce silnic
Popis:

Předmětem veřejné zakázky je
1. Provedení posouzení pozemních komunikací ve vlastnictví Moravskoslezského kraje, podléhajících posuzování bezpečnosti z hlediska rizika dopravních nehod a z hlediska závažnosti jejich dopadů. Seznam posuzovaných úseků je uveden v příloze.
2. Vypracování zprávy obsahující souhrnný popis provedeného posouzení a hodnocení posuzovaných úseků pozemních komunikací.

Předmět zakázky bude proveden na silnicích II. a III. třídy v jednotlivých okresech (spádových oblastech jednotlivých středisek zadavatele). Jedná se o úseky silnic II. a III. třídy, na jejichž výstavbu, rekonstrukci nebo opravu byly využity prostředky Evropské unie, jsou v provozu déle než 3 roky s výjimkou úseků nacházejících se v zastavěném území. Celkový počet je 106 staveb celkové délky 295,282 km.

Veřejná zakázka je dle § 35 zákona rozdělena na části. Zadavatel umožňuje podat nabídku na jednu, více či všechny části.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    26.03.2024
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    06.04.2024