Veřená zakázka

Protipovodňová opatření obce Velké Březno - varovný informační systém

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
ITOstatní
IT ->  SW a Informační systémy Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
31620000-8 - Zvukové a vizuální signalizační přístroje,
45246400-7 - Prevence záplav,
48952000-6 - Systémy pro veřejný rozhlas
Popis:

Předmětem díla je vybudování varovného informačního a lokálního výstražného systému na území obce Velké Březno (dále jen „dílo“). V rámci realizace bude vybudována radiová síť digitálního bezdrátového varovného informačního systému, bude instalováno řídící pracoviště, digitální rádiový převaděč, obousměrnné bezdrátové hlásiče a software, integrována data z vybraných měřících stanic. Systém bude připojen na Jednotný systém varování a informování (dále jen „JSVI“). Účelem díla je zlepšení systému povodňové služby a preventivní protipovodňové ochrany.
Jednotlivé složky díla a požadavky na jeho fungování jsou popsány v Projektové dokumentaci varovného a informačního systému (dále jen VIS) pro obec Velké Březno, které jsou nedílnou součástí této zadávací dokumentace. Součástí zadávací dokumentace je rovněž podrobný položkový rozpočet díla.
Dodavatel při realizaci předmětu veřejné zakázky musí postupovat v souladu se zákonnými normami upravujícími danou problematiku. Provedením díla se rozumí úplné, funkční a bezvadné provedení všech montážních, případně stavebních prací, včetně dodávek potřebných materiálů a zařízení, nezbytných pro řádné dokončení díla, včetně zkušebního provozu díla a proškolení pracovníků zadavatele s obsluhou a údržbou díla.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    26.02.2018
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    14.03.2018