Veřená zakázka

Prostorové a stavební akustické úpravy učeben v budově na Rejdišti

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce,
45320000-6 - Izolační práce
Popis:

Předmětem plnění veřejné zakázky jsou stavební práce v rámci stavby - Prostorové a stavební akustické úpravy učeben v objektu budovy Pražské konzervatoře adrese „Na Rejdišti 1, Praha 1„ v souladu s výzvou k zaslání cenové nabídky a zadávací dokumentací. Jedná se o celkové akustické řešení učeben, ve kterých probíhá výuka všeobecné a odborné teorie – tedy výuka skupinová.

Předmět veřejné zakázky musí splňovat veškeré parametry uvedené Zadavatelem. V případě, že technická specifikace uchazečem nabízeného plnění nebude těmto minimálním technickým parametrům odpovídat, může být tento uchazeč ze zadávacího řízení vyloučen.

Termín realizace veřejné zakázky je listopad až prosinec 2020. Přepokládaný a možný začátek zahájení prací je 25. 11. 2020 (ne dříve), s tím, že práce musí být dokončeny nejpozději do 23. 12. 2020.
Termín plnění bude v předložené cenové nabídce stanoven datem konkrétního dne, měsíce a roku, resp. takto vymezeným časovým intervalem.
Termín plnění veřejné zakázky je závazný, jeho překročení bude považováno za nesplnění zadávacích podmínek a nabídka účastníka bude vyřazena z dalšího hodnocení.
Doba zahájení plnění veřejné zakázky je podmíněna řádným ukončením zadávacího řízení a podepsáním příslušné smlouvy.

Místem plnění veřejné zakázky jsou učebny konzervatoře v budově na adrese „Na Rejdišti 1, Praha 1„.

Odůvodnění veřejné zakázky:
Jedná se o celkové akustické řešení učeben, ve kterých probíhá výuka všeobecné a odborné teorie - tedy výuka skupinová s velkým počtem žáků (též výuka cizích jazyků). V těchto učebnách dále probíhají závěrečné maturitní a absolventské zkoušky a ve spojení se společnou částí maturitní zkoušky, jejíž součástí jsou i poslechové testy, jsou současné akustické parametry těchto tříd zcela nevyhovující. Celý projekt je nezbytné dokončit do konce tohoto kalendářního roku, toto období, kdy nejsou ve škole žáci, je ideálním časem pro realizaci před jarním termínem výše uvedených zkoušek.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    12.11.2020
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    23.11.2020