Veřená zakázka

Projektová dokumentace – Přeložka plynovodu a návrhy přeložek ostatních sítí přístavby Krytého plaveckého bazénu Vysoké Mýto

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
71322200-3 - Projektování potrubí,
71323100-9 - Projektování energetických rozvodných sítí
Popis:

Předmětem projektové dokumentace bude zpracování PD pro účely povolení stavby dle zákona č. 183/2006 Sb, stavební zákon, v platném znění a dokumentace pro provedení stavby dle vyhlášky 62/2013 Sb., o dokumentaci staveb. Dílo bude zahrnovat projekt stavebního objektu přeložka plynovodu a ostatních sítí (ČEZ,VaK VM, VO, O2, případně další) pro účely povolení stavby dle zákona č. 183/2006 Sb., stavební zákon v platném znění, projekt pro provádění stavby, projednání s dotčenými orgány státní správy, projednání a odsouhlasení prováděcí dokumentace s RWE a správci ostatních sítí, rozpočet, plán BOZP, majetkoprávní projednání. Správní poplatky bude hradit zadavatel.
Pouze u sítě ČEZ Distribuce, a.s. bude navržena její nová trasa nebo vymezen koridor jejího vedení pro pozdější realizaci přeložky, trasa přeložky bude odsouhlasena s jejími majiteli a správci. Zadavatel upozorňuje na vedení ostatních sítí jako je ČEZ, Vodovody a kanalizace Vysoké Mýto, veřejné osvětlení, O2 Czech Republic a.s. a případně dalších, které zhotovitel zjistí jejich vytyčením.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    13.05.2015
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    29.05.2015