Veřená zakázka

Prodloužení splaškové kanalizace Poličná - Chřástalov II.

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
CPV kódy:
45200000-9 - Práce pro kompletní nebo částečnou výstavbu inženýrské stavitelství
Popis:

Jedná se o prodloužení splaškové kanalizace za účelem odvedení splaškových vod ze stávajícího zastavěného území a nově budované lokality rodinných domů. Stavba bude rozdělena na dva stavební objekty SO 101 Prodloužení splaškové kanalizace a SO 102 Přípojky splaškové kanalizace.
SO 101 Prodloužení splaškové kanalizace – jedná se o gravitační stoku splaškové kanalizace, navrženou z potrubí PP-HM o dimenzi 250/9,0mm*, s kruhovou tuhostí SN 12 a v celkové délce 103,22 m. Na stoce budou osazeny čtyři betonové revizní šachty, z toho jedna bude řešena jako spádišťová. Napojení prodloužení splaškové kanalizace bude řešeno navrtávkou do stávající koncové šachty (případně výměnou šachtového dna). Zakončení stoky bude provedeno koncovou šachtou – pro možnost napojení další zástavby.
SO 102 Přípojky splaškové kanalizace – přípojky splaškové kanalizace jsou navrženy z potrubí PP-HM o dimenzi 150/5,8mm* a kruhové tuhosti SN 12. Přípojky budou ze stoky vysazeny pomocí kanalizačních odboček. Přípojky splaškové kanalizace budou u P.Č. 389 a Č.P. 99 zakončeny zaslepením na hranici pozemku, přičemž je pro následné připojení nutné osazení revizní šachty DN 400. Pro P.Č. 387 bude přípojka zakončena v revizní šachtě DN 400 na hranici pozemku.
Rozsah předmětu veřejné zakázky je specifikován v projektové dokumentaci, která je nedílnou součástí této výzvy.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    07.02.2023
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    22.02.2023