Veřená zakázka

Přístavba ZŠ J.A.Komenského Kly

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Hlavní město Praha
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby Technologie, stroje, přístroje a elektronika
Technologie, stroje, přístroje a elektronika ->  Technologie, stroje a přístroje
CPV kódy:
45214200-2 - Stavební úpravy školních budov,
45331200-8 - Instalace a montáž větrání a klimatizace,
45454100-5 - Rekonstrukce budov
Popis:

Zadavatel se rozhodl zajistit stavební úpravy budovy základní školy č.p. 70 v obci Kly, její přístavbu na parc. č. 22/7 a úpravy v jejím okolí, které souvisejí s bezprostřední navrhovaných stavebních úprav a stavební úpravy části 2.NP a částí podkroví stávajícího objektu základní školy. Zadavatel se rozhodl postupovat ve dvou etapách. V současné době zadavatel ve smyslu ust. § 18 odst. 1 zákona o zadávání veřejných zakázek zadává v zadávacím řízení obě etapy.

V případě etapy I. jsou cílem stavební úpravy části 2.NP a části podkroví stávajícího objektu základní školy, kdy do stávajícího podkrovního prostoru je navržena vestavba dvou univerzálních učeben pro cca 20 žáků a nového WC pro žáky. Podkrovní učebny budou přístupné po novém schodišti z chodby 2.NP, které bude navazovat na stávající centrální schodiště z 1.NP.

V případě etapy II. jsou cílem stavební úpravy budovy základní školy, kdy přístavbou má vzniknout prostor pro šatny žáků v 1.NP a ve 2.NP multifunkční učebna, čítárna a archiv. Na zbylém prostoru nad šatnami vznikne pochozí terasa. Součástí akce bude též provedení výtahu, které spojí 1.NP s 2.NP a zajistí tak bezbariérovou přístupnost 2.NP. Dále je plánováno provedení zasakování dešťových vod na pozemcích zadavatele.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    22.03.2022
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    29.04.2022