Veřená zakázka

Přístavba školní družiny ZŠ B. Němcové

Druh zadávacího řízení:
Zjednodušené podlimitní řízení
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnostiProjekty a studie
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Ostatní
Stavebnictví a související činnosti ->  Projektové, architektonické a související činnosti
CPV kódy:
45214210-5 - Výstavba základních škol,
71250000-5 - Architektonické, technické a zeměměřičské služby,
71315300-2 - Stavební geodézie,
71320000-7 - Technické projektování
Popis:

Účelem veřejné zakázky je rozšíření a zkvalitnění infrastruktury Základní školy B. Němcové Dačice s cílem navýšit kapacitu školní družiny.

Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající ve vybudování nově navrženého pavilonu školní družiny do stávajícího nevyužívaného zatravněného dvora mezi pavilony tělocvičny, centrálních šaten a Gymnázia Dačice v areálu Základní školy B. Němcové Dačice. Nový pavilon školní družiny má půdorysný tvar ,,L‘‘ o rozměrech 20,8 x 21,6 m, je přízemní, zastřešený plochou střechou. Vstup do přístavby bude z úrovně centrálních šaten, které jsou hlavním vstupem. Nový pavilon školní družiny bude součástí ZŠ B. Němcové a bude na ni provozně navázaný. Přístavbou vzniknou celkem 4 učebny pro pobyt ve školní družině a 1 kabinet sloužící jako zázemí pro pedagogické pracovníky školní družiny, vše přístupné z centrální haly. Pro zajištění dostatečné úrovně denního osvětlení a vytvoření příjemného prostředí jsou v učebnách, kabinetu a centrální hale navrženy (kromě oken) střešní světlíky. Z centrální haly je také přístupné hygienické zázemí – WC vč. předsíněk a úklidová místnost s omyvatelnými stěnami vybavená výlevkou. Místnosti WC budou osvětleny střešními světlíky. Celý objekt je bezbariérový.

Stavba bude provedena podle příslušného společného povolení, dokumentace pro provádění stavby a soupisu stavebních prací, dodávek a služeb s výkazem výměr, které tvoří přílohu č. 1 Výzvy k podání nabídek.

Další informace o předmětu a podmínkách plnění jsou uvedeny ve Výzvě k podání nabídek a jejích přílohách.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    23.03.2023