Veřená zakázka

Přírodní hřiště Velká Láň – Rychnov nad Kněžnou - OPAKOVANÁ

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Stavebnictví a související činnosti
Stavebnictví a související činnosti ->  Pozemní stavby
Stavebnictví a související činnosti ->  Dopravní stavby
CPV kódy:
45000000-7 - Stavební práce
Popis:

Předmětem veřejné zakázky malého rozsahu je vybudování nového přírodního hřiště se sadovými úpravami v lokalitě Velká Láň v Rychnově nad Kněžnou.

Předmět veřejné zakázky je rozdělen na tyto objekty:
1. Přírodní hřiště
2. Sadové úpravy

Předmětem této zakázky není hřiště na míčové sporty!

Zadavatel stanovuje milník: vybraný dodavatel je povinen do 90 dnů od předání staveniště provést hrubé terénní úpravy, nedohodnou-li se smluvní strany jinak.

Zhotovitel dále požaduje:
1. Před započetím výsadeb budou přesná místa nově vysazovaných stromů vytyčena za přítomnosti technického dozoru, objednatele a zhotovitele. Objednatel a technický dozor budou zhotovitelem písemně mailem pozváni na kontrolu vyhloubených jamek pro vysazování dřevin, včetně připraveného substrátu pro výměnu zeminy, a k přejímce rostlinného materiálu před zahájením výsadeb.

2. Při provádění díla je zhotovitel povinen dodržovat veškeré příslušné právní předpisy, Standardy AOPK ČR pro řez stromů a výsadby dřevin, technické normy, ujednání této smlouvy a bude se řídit dohodami smluvních stran uzavřenými oprávněnými osobami smluvních stran v průběhu provádění díla. Dále je zhotovitel povinen řídit se případnými vyjádřeními veřejnoprávních orgánů a organizací a pokyny objednatele vztahujícími se k projektu.

Podrobný rozsah předmětu veřejné zakázky z hlediska vymezení technicko – jakostních parametrů a podmínek plnění předmětu VZ je specifikován v příloze č. 3 této zadávací dokumentace.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    26.05.2021