Veřená zakázka

Preventivní hodnocení krajinného rázu 3 CHKO

Druh zadávacího řízení:
Zakázka malého rozsahu
Lokalita:
Celá Česká republika
Kategorie:
Zemědělství, lesnictví a krajinářství
CPV kódy:
71400000-2 - Územní plánování a architektura krajiny,
71420000-8 - Architektura krajiny
Popis:

Dílčí část a)
Předmětem díla je hodnocení krajinného rázu CHKO Blaník, rozčlenění území na oblasti a místa krajinného rázu a zejména pak kategorizace sídel podle zachovalosti urbanistické a architektonické struktury s určením limitů a regulativů dalšího rozvoje obcí z pohledu ochrany přírody a krajiny, resp. zachování krajinného rázu oblasti. Studie bude zahrnovat konkrétní návrhy na ochranu krajinného rázu ve formě limitů a regulativů území s návazností na územně plánovací dokumentaci. Preventivní hodnocení krajinného rázu si klade za cíl napomoci k účinné regulaci výstavby s ohledem na stávající hodnoty krajinného rázu CHKO Blaník jak ve fázi územního plánování, tak u konkrétních stavebních záměrů.

Termín dokončení: 13. 5. 2016
Výstupem bude studie v tištěné formě v počtu 2 ks a na CD v počtu 3 ks
Lokalizace: území CHKO Blaník
Podrobnější specifikace díla je uvedena v námětu, který je přílohou smlouvy
Dílčí část b)
Předmětem díla je hodnocení krajinného rázu CHKO Beskydy, rozčlenění území na oblasti a místa krajinného rázu a zejména pak kategorizace sídel podle zachovalosti urbanistické a architektonické struktury s určením limitů a regulativů dalšího rozvoje obcí z pohledu ochrany přírody a krajiny, resp. zachování krajinného rázu oblasti. Studie bude zahrnovat konkrétní návrhy na ochranu krajinného rázu ve formě limitů a regulativů území s návazností na územně plánovací dokumentaci. Preventivní hodnocení krajinného rázu si klade za cíl napomoci k účinné regulaci výstavby s ohledem na stávající hodnoty krajinného rázu CHKO Beskydy jak ve fázi územního plánování, tak u konkrétních stavebních záměrů.

Termín dokončení: 24. 10. 2016
Výstupem bude studie v tištěné formě v počtu 2 ks a na CD v počtu 3 ks
Lokalizace: území CHKO Beskydy
Podrobnější specifikace díla je uvedena v námětu, který je přílohou smlouvy.

Dílčí část c)
Předmětem díla je hodnocení krajinného rázu CHKO Bílé Karpaty, rozčlenění území na oblasti a místa krajinného rázu a zejména pak kategorizace sídel podle zachovalosti urbanistické a architektonické struktury s určením limitů a regulativů dalšího rozvoje obcí z pohledu ochrany přírody a krajiny, resp. zachování krajinného rázu oblasti. Studie bude zahrnovat konkrétní návrhy na ochranu krajinného rázu ve formě limitů a regulativů území s návazností na územně plánovací dokumentaci. Preventivní hodnocení krajinného rázu si klade za cíl napomoci k účinné regulaci výstavby s ohledem na stávající hodnoty krajinného rázu CHKO Bílé Karpaty jak ve fázi územního plánování, tak u konkrétních stavebních záměrů.

Termín dokončení: 24. 10. 2016
Výstupem bude studie v tištěné formě v počtu 2 ks a na CD v počtu 3 ks
Lokalizace: území CHKO Bílé Karpaty
Podrobnější specifikace díla je uvedena v námětu, který je přílohou smlouvy.

warning
Upozornění: pro zobrazení zadávacích podmínek se registrujte ZDARMA nebo se přihlašte.

    Termíny:

  • calendar_today 
    Datum zahájení zakázky:
    29.02.2016
  • calendar_today 
    Lhůta pro podání nabídek do:
    10.03.2016